'Thor: Ragnarok'-personage terug in 'Avengers 4'?

'Thor: Ragnarok'-personage terug in 'Avengers 4'?

Een van de opvallendste personages uit de derde Thor-film.

Actrice Tessa Thompson was misschien wel de grootste verrassing in Thor: Ragnarok. Toch was ze niet te zien in Infinity War en voegde zich bij de niet aanwezige MCU-personages, als Ant-Man en Hawkeye. Dit was zelfs een iets opvallende keuze, aangezien haar personage Valkyrie aan het einde van Ragnarok aan boord is van het ruimteschip dat in de beginscène van Avengers: Infinity War werd betreden door Thanos. Toch was Valkyrie nergens te zien.

Eerder werd bekend dat Valkyrie nog leeft - ze behoort tot de spoorloze helft die Thanos en zijn handlangers niet doodde - en nu lijkt het erop dat ze te zien zal zijn in Avengers 4. De actrice was namelijk samen met Chris Hemsworth (Thor) in Londen voor de opnames voor de nieuwe Men in Black. Toen ze weer vertrokken, verschenen ze allebei in Instagram-berichten. Gezamenlijk vertrokken ze naar Atlanta, waar ze hoogstwaarschijnlijk allebei nodig zijn voor de reshoots voor Avengers 4.

Officieel is de terugkeer van Thompson nog niet, maar we mogen nu toch wel aannemen dat de 'Revenger' te zien zal zijn in de Phase III-afsluiter. We zien het vanaf begin mei in de Nederlandse bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair