Jeremy Renner maakt nummer met bekende Nederlandse DJ

Jeremy Renner maakt nummer met bekende Nederlandse DJ

Samen met Sam Feldt produceerde hij het nummer Heaven Don't Have a Name!

Jeremy Renner mag dan wel niet te zien zijn geweest in Avengers: Infinity War, de acteur heeft zeker niet stilgezeten. Renner heeft namelijk een nummer gemaakt met de Nederlandse DJ, Sam Feldt, voor zijn nieuwe album. Het nummer heet Heaven Don't Have a Name. Zo zei Renner op zijn Instagram pagina: ''Ik heb samen met Sam Feldt aan dit nummer gewerkt. Hier is al een klein stukje te horen, laat me weten wat jullie ervan vinden!''

Na heel wat positieve reacties liet de 47-jarige Renner opnieuw van zich horen: ''Geen zorgen jongens, vanaf 5 oktober komt het nummer eindelijk in zijn geheel uit!'' Een live-optreden tussen de twee bekendheden is er wel al geweest; Renner heeft namelijk samen met Feldt opgetreden tijdens het Life is Beautiful festival in Las Vegas waar de acteur het nummer zong.

Op Renners Instagram zijn de nodige foto's van het concert te zien en een paar korte clips te horen. De acteur is op dit moment weer druk bezig aan het vervolg op Infinity War en zal volgend jaar ook naast Jamie Foxx te zien zijn in Spawn.



NieuwsFilm

meest populair