Bekijk de gelekte eerste trailer 'X-Men: Dark Phoenix'

Bekijk de gelekte eerste trailer 'X-Men: Dark Phoenix'

Eindelijk iets van beelden.

De trailer is nog altijd te bekijken op Reddit

De eerste trailer van X-Men: Dark Phoenix is online gelekt. Eerder deze week werd de trailer vertoond in Rusland en een van de aanwezigen blijkt zijn of haar telefoon tevoorschijn te hebben gehaald en de beelden heimelijk opgenomen te hebben. Dat gebeurde tussen stoelen door, waardoor het beeld van onderstaande video niet alles laat zien. Daar komt bij dat het geheel geen audio bevat.

Desondanks is het de eerste indruk die we krijgen van de volgende grote film in de X-Men-franchise en alleen dat al maakt het de moeite waard om deze trailer te plaatsen. Zonder verder omhaal dan ook hieronder de beelden, die laten zien dat er vooral veel nadruk in de film ligt op Jean Grey (Sophie Turner) en de band die zij heeft met verschillende andere X-Men. We zien onder meer haar verleden, maar ook het heden en het moment dat ze losbarst in de Dark Phoenix.


Het verhaal rond de dure debuutfilm van Simon Kinberg is nog best interessant. De film werd met veel bombarie aangekondigd, maar vervolgens flink uitgesteld omdat Kinberg meer tijd nodig had om er een goede film van te maken. Daarvoor mocht hij tien miljoen dollar extra uitgeven aan de heropnames en werd de release naar februari 2019 verzet.

Nu lijkt het moment dat de marketing begint gaandeweg dichterbij te komen en zien we de eerste beelden via gelekte trailers. Naar het schijnt was Fox overigens van plan om de trailer over een dag of drie vrij te geven (dat bleek althans uit de Chinese marketingaccount van Fox op Weibo).

In X-Men: Dark Phoenix zien we dat de X-Men ondertussen beroemdheden zijn. Tijdens een missie in de ruimte krijgen ze te maken met een buitenaardse bedreiging die de Phoenix in Jean los weet te laten. Het vormt het begin van een epische strijd, waarbij de keuze gemaakt moet worden tussen het leven van een teamlid en het voortbestaan van de mensheid.

Mocht de trailer weer offline gaan, hieronder nog een optie om hem te bekijken. Ook bestaat de kans dat Fox, om de schade maar te beperken, de trailer vandaag nog live zet. Mocht dat zo zijn, updaten we dit bericht zo snel mogelijk.



NieuwsFilm

meest populair