Regisseur blijft hinten naar 'Doctor Strange 2'

Regisseur blijft hinten naar 'Doctor Strange 2'

Groot nieuws onderweg?

Samen met de titels Spider-Man: Far From Home, Guardians of the Galaxy Vol. 3, Black Widow en The Eternals lijkt een vervolg op Doctor Strange uit 2016 een zekerheidje voor Phase IV van het uitdijende Marvel Cinematic Universe. De film is nog niet officieel aangekondigd, maar regisseur Scott Derrickson blijft zijn volgers bestoken met vage hints.

Even geleden meldde de regisseur al dat het Marvel-personage Nightmare - de machthebber in de Nightmare Realm - waarschijnlijk de slechterik zal zijn in Doctor Strange 2. Onderstaande afbeeldingen uit de Strange-comics plaatste de filmmaker eerdere deze maand op Twitter. Een wereld in een wereld?



Naast zijn Twitter-berichten plaatste hij eind juli een Doctor Strange-bericht op Instagram. Hierin verwees hij naar de maand september, waarschijnlijk voor groot nieuws. Aangezien het bijna oktober is, zou er mogelijk snel iets meer bekend worden rond het vervolg waarin hoogstwaarschijnlijk Benedict Cumberbatch (Doctor Strange) en Chiwetel Ejiofor (Baron Mordo) weer te zien zijn.

Dit bericht bekijken op Instagram

"Not my will, but thine be done..." See you in September.

Een bericht gedeeld door Scott Derrickson (@scottderrickson) op



NieuwsFilm

meest populair