Foto's 'Top Gun: Maverick' met Tom Cruise!

Foto's 'Top Gun: Maverick' met Tom Cruise!

Daar is Maverick.

Ondanks dat de film pas over twee jaar in de bioscoop zal verschijnen, zijn de opnames voor Top Gun: Maverick al even onderweg. Hieronder zie je enkele foto's vanaf de set van de film van regisseur Joseph Kosinski (Oblivion, 2013) en uiteraard is hoofdrolspeler Tom Cruise ook te zien.

Het vervolg op de straaljager-actiefilm Top Gun moet in 2020 opstijgen, ook met Val Kilmer als Iceman. Hij was de tegenspeler van Cruise, die uiteraard te zien was als Pete "Maverick" Mitchell. Andere rollen zijn voor Jennifer Connelly, Jon Hamm, Monica Barbaro, Miles Teller en Ed Harris. Onderstaande foto werd gemaakt door Luke Scott, neefje van wijlen Tony Scott, regisseur van het eerste deel.


Dit bericht bekijken op Instagram

Set life #topgunmaverick #tomcruise #flighttraining

Een bericht gedeeld door LUKE SCOTT (@freescottluke) op


Top Gun: Maverick wordt geproduceerd door Jerry Bruckheimer en een script komt van Peter Craig, Justin Marks en Eric Warren Singer. Oorspronkelijk zou het vervolg in de zomer van 2019 verschijnen, maar even geleden werd de film met een jaar uitgesteld, naar 26 juni 2020.

Hieronder zie je een aantal foto's vanaf de set en de Hollywood hotshot, die fans of andere oplettende voorbijgangers wisten te maken.

Tweet verwijderd

NieuwsFilm

meest populair