Algemeen

Foto's 'Top Gun: Maverick' met Tom Cruise!

Daar is Maverick.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Ondanks dat de film pas over twee jaar in de bioscoop zal verschijnen, zijn de opnames voor Top Gun: Maverick al even onderweg. Hieronder zie je enkele foto's vanaf de set van de film van regisseur Joseph Kosinski (Oblivion, 2013) en uiteraard is hoofdrolspeler Tom Cruise ook te zien.

Het vervolg op de straaljager-actiefilm Top Gun moet in 2020 opstijgen, ook met Val Kilmer als Iceman. Hij was de tegenspeler van Cruise, die uiteraard te zien was als Pete "Maverick" Mitchell. Andere rollen zijn voor Jennifer Connelly, Jon Hamm, Monica Barbaro, Miles Teller en Ed Harris. Onderstaande foto werd gemaakt door Luke Scott, neefje van wijlen Tony Scott, regisseur van het eerste deel.


Dit bericht bekijken op Instagram

Set life #topgunmaverick #tomcruise #flighttraining

Een bericht gedeeld door LUKE SCOTT (@freescottluke) op


Top Gun: Maverick wordt geproduceerd door Jerry Bruckheimer en een script komt van Peter Craig, Justin Marks en Eric Warren Singer. Oorspronkelijk zou het vervolg in de zomer van 2019 verschijnen, maar even geleden werd de film met een jaar uitgesteld, naar 26 juni 2020.

Hieronder zie je een aantal foto's vanaf de set en de Hollywood hotshot, die fans of andere oplettende voorbijgangers wisten te maken.
7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sparrow_LW

Avatar

"Hieronder zie je een aantal foto's vanaf de set en de Hollywood hotshot, die fans of andere oplettende voorbijgangers wisten te maken."

Ik las het niet goed. In een flits dacht ik dat er ook een remake zou komen van de film Hotshots... haha... zou wel passend zijn om na een remake van TopGun ook HotShots te doen... haha

Sparrow_LW

Avatar

nou ja, een vervolg dan... geen remake... my bad

RoberPaulsen

Avatar

@Sparrow_LW
Heeft Charlie Sheen ook meteen weer eens iets te doen.

Sunspot

Avatar

Zijn veel te oud voor straaljagerpiloot toch, volgens mij kan je niet zo lang mee in straaljager.

Of worden ze weer opgeroepn om 1 of andere dringende reden

Master Of Films

Avatar

Sparrow_LW "In een flits dacht ik dat er ook een remake zou komen van de film Hotshots... haha... zou wel passend zijn om na een remake van TopGun ook HotShots te doen... haha"
Yes, Hot Shots! van Jim Abrahams.

Hopelijk speelt het de nieuwe remake pre-sequel van Hot Shots! in een de reboot van Airplane dat een vervolg is op Scary Movie 7, maar dan als triquel op Top Sectret in de Police Squad universum. Met nieuwe extra faux trailers van The Kentucky Fried Movie part neuf.

Moeten de Zucker bros ook wel opdagen hé. Want alleen met Charlie Sheen lukt dat niet.

Sparrow_LW

Avatar

@sunspot

ik heb begrepen dat Iceman en Maverick nu de instructeurs zijn en dat kan prima volgens mij....

nieuwslaatste nieuws

meest populair