'The Batman' draait waarschijnlijk in 2020 in de bioscoop

'The Batman' draait waarschijnlijk in 2020 in de bioscoop

Jekyll en Hyde was een voorname inspiratiebron voor de film.

Het begint er goed uit te zien voor The Batman. Matt Reeves leverde onlangs zijn scenario in en dat zou zo goed bevallen dat Warner Bros. de film zo snel mogelijk wil laten maken. Naar verluidt komt de film er al in 2020.

Dat stelt Umberto Gonzalez, die beschikt over goede bronnen binnen de studio, op basis van zijn bronnen. De studio zou fan zijn van de eerste versie van het script van Reeves en hem aan het werk hebben gezet om het script te verfijnen.


Ondertussen vertelt regisseur Reeves tegen Indie Wire dat een van zijn voornaamste inspiratiebronnen het verhaal van Jekyll en Hyde is. Het idee is dat Bruce Wayne niet per se ervoor kiest om Batman te zijn, en dat de gemaskerde held eerder een uiting van zijn trauma is. "Ik vond vooral het idee van een schaduwkant interessant, het idee dat we allemaal meerdere dingen zijn. Het gaat om verschillende kanten van wie we zijn," aldus Reeves.

Naar het schijnt focust zijn film zich op een jongere Batman en keert Ben Affleck om die reden niet terug als de gemaskerde held. Het is niet zeker waar de film precies om zal draaien, al horen we dat Batman het mogelijk opneemt tegen The Penguin.

NieuwsFilm

meest populair