Erg duistere eerste trailer 'X-Men: Dark Phoenix'!

Erg duistere eerste trailer 'X-Men: Dark Phoenix'!

Voor de eerste keer buitenaards geweld in de X-Men wereld.

Eigenlijk zouden de fans begin november al naar X-Men: Dark Phoenix kunnen kijken, maar eerder dit jaar werd de zevende X-Men sagafilm met enkele maanden uitgesteld, naar begin 2019. Nu is er wél de eerste trailer voor de film van regisseur Simon Kinberg! Check de erg duistere eerste beelden hieronder!!


In Dark Phoenix worden de X-Mannen geconfronteerd met de vreselijkste en krachtigste vijand tot op heden: een uit hun eigen team, Jean Grey. Tijdens een reddingsmissie in de ruimte wordt Jean bijna gedood wanneer ze wordt geraakt door een mysterieuze kosmische kracht. Als ze eenmaal thuis is, maakt deze kracht haar niet alleen oneindig veel krachtiger, maar ook behoorlijk onstabiel.

Worstelend met zichzelf ontketent Jean haar krachten op een manier die ze niet kan bevatten en tegenhouden. Terwijl Jean de weg kwijtraakt en degenen die ze lief heeft pijn doet, begint ze datgene te ontrafelen wat de X-Men verbindt. Terwijl de familie uit elkaar valt, moeten de X-Mannen een manier vinden om zich te verenigen - niet alleen om de ziel van Jean te redden, maar ook om de aarde te redden van buitenaardse wezens die deze kracht willen bewapenen om over het universum te regeren.

In de opvolger van X-Men: Apocalypse (2016) zijn er rollen voor onder meer Sophie Turner, Jessica Chastain, Alexandra Shipp, James McAvoy en Michael Fassbender. Vanaf 7 februari 2019 in de Nederlandse bioscoopzalen!

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair