Video

Erg duistere eerste trailer 'X-Men: Dark Phoenix'!

Voor de eerste keer buitenaards geweld in de X-Men wereld.

door Bram de Groot om 13:09 in Video
Eigenlijk zouden de fans begin november al naar X-Men: Dark Phoenix kunnen kijken, maar eerder dit jaar werd de zevende X-Men sagafilm met enkele maanden uitgesteld, naar begin 2019. Nu is er wél de eerste trailer voor de film van regisseur Simon Kinberg! Check de erg duistere eerste beelden hieronder!!


In Dark Phoenix worden de X-Mannen geconfronteerd met de vreselijkste en krachtigste vijand tot op heden: een uit hun eigen team, Jean Grey. Tijdens een reddingsmissie in de ruimte wordt Jean bijna gedood wanneer ze wordt geraakt door een mysterieuze kosmische kracht. Als ze eenmaal thuis is, maakt deze kracht haar niet alleen oneindig veel krachtiger, maar ook behoorlijk onstabiel.

Worstelend met zichzelf ontketent Jean haar krachten op een manier die ze niet kan bevatten en tegenhouden. Terwijl Jean de weg kwijtraakt en degenen die ze lief heeft pijn doet, begint ze datgene te ontrafelen wat de X-Men verbindt. Terwijl de familie uit elkaar valt, moeten de X-Mannen een manier vinden om zich te verenigen - niet alleen om de ziel van Jean te redden, maar ook om de aarde te redden van buitenaardse wezens die deze kracht willen bewapenen om over het universum te regeren.

In de opvolger van X-Men: Apocalypse (2016) zijn er rollen voor onder meer Sophie Turner, Jessica Chastain, Alexandra Shipp, James McAvoy en Michael Fassbender. Vanaf 7 februari 2019 in de Nederlandse bioscoopzalen!29 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Guyon2002

Avatar

Best wel een kuttrailer

Sparrow_LW

Avatar

@guyon2002

En toch zorgt hij er wel voor dat ik de film wil zien, ondanks het magere Apocalyps hiervoor en het feit dat ik Sophie Turner erg zwak vind voor deze rol....

horizon

Avatar

Jammer van het vertraag het bekende nummer muziekje vooral in begin van de trailer.

Voor de rest boeiend genoeg eerlijk gezegd.

Is op een gegeven moment trouwens stem van Patrick Stewart te horen?

Xenolicker

Avatar

Net zoiets als de eerste 'Venom' trailer? Geen Venom - Geen Dark Phoenix?

SunChaser

Avatar

Wedden dat deze niet in de bios komt maar direct op het streamingkanaal. Een flop in de bios kan Disney en Marvel zich niet veroorloven een maand voor Captain Marvel. En het scheelt zo honderd miljoen aan marketing en distributie. En meteen een goede titel voor het kanaal. En met nu al twee jaar geen x men in de bios is een reboot makelijker

SunChaser

Avatar

Slechte trailer zeg. Iedereen acteert op de automatische piloot

Hidden

Avatar

Een week eerder uit dan de US release?

Frietgezicht

Avatar

Tja. Geen wow gevoel maar ook geen slechte trailer. Waren de X-Men films altijd sterk had ik er meer vertrouwen in.
Apocalypse die eigenlijk qua badguy het niveau van Thanos is kon amper indruk maken en nu krijg je een matige actrice met mixed feelings.

En die begrafenis is voor Mystique, dat is al bekend gemaakt in een artikel op FT.

Robbepost

Avatar

Ik had erger verwacht.
Ik ga me hier wel mee vermaken. Hoe slecht de laatste film ook is, ook daar heb ik met vlagen van genoten.

Artificialis

Avatar

darkai-world! Grijp in! Er wordt gal gespuwd hier!

Als trouwe fan vanaf het begin (2000) ben ik benieuwd naar wat ze met deze laatste X-Men film zullen gaan doen voordat het Marvel Cinematic Universe de franchise overneemt. De trailer is niet heel denderend, maar voldoet om mijn verdere interesse te wekken.

Rutherford

Avatar

Telkens hoop ik op een goeie X-Men film. Waar X1 en X2 dat imo zijn, is al de rest bagger, op die eerste X-Men in het verleden na (even de titel kwijt, die met Kevin Bacon dus).
De animatieserie was zo gaaf - het introdeuntje zowat nog gaver - en bekijk ik nog regelmatig (net zoals Spiderman en Batman, gehele series te bekijken op dailymotion).
Deze trailer wekt wel mijn aandacht, maar het is voorlopig nog koffiedik kijken of het zo blijft.

Master Of Films

Avatar

@Artificialis
Heel leuk dat je een harde paal krijgt van de gedachte dat er een nieuwe X-men-film gaat komen. Jouw enthousiasme voor X-Men is onverdiend en ongefundeerd.

Rutherford

Avatar

Vergeten zeggen maar erg mooie poster.

kokosnoot

Avatar

Ik ga hem zeker wel zien! Vraag me alleen af of het niet een herhaling qua plot wordt van Xavier vs Magneto en zijn mutants en dan jean er tussenin gegooid en die wordt phoenix. Verwacht een middelmatige film. Niet slecht, niet super goed!

Sharky13

Avatar

Wat is hier zo duister aan dan ?
Ik vind deze actrice niet sterk genoeg voor de hoofdrol in een dergelijke film, ze heeft totaal geen uitstraling.

ThomasOMalley

Avatar

Artificialis "Een kinderhand is snel gevuld. En een aantal meneertjes hier hebben kleine handjes."
+1 Artificialis!

dakai-world

Avatar

Trailer doet me meehhh.

Ik ga nergens ingrijpen.

Goku32

Avatar

Ik vond de trailer wel vet zag er sick uit. Ben wel benieuwd naar deze movie

shellghost

Avatar

Op zich interessante trailer. Kan alleen maar beter worden dan de vorige X-men film. Smiley face

GreenHornet

Avatar

Slechter als Apocalypse kan het niet worden

d3c3pticon0608

Avatar

Of de trailer nu goed of slecht is,, deze ga ik toch wel weer checken in de bios Smiley face! Vind de trailer overigens gewoon prima,, ben er niet helemaal onderste boven van, maar vind het er ook niet super slecht uit zien..

Ereptile

Avatar

Bij First Class dacht ik ook eerst van "oh wat een vage X-Men film wordt dit", maar ik was blij verrast. Days of Future Past keek ik dan ook graag in de bios. Zeker omdat de oude cast en de nieuwe elkaar troffen. Apocalypse vond ik niet goed en deze trailer overtuigt me ook nog niet echt...

Sunspot

Avatar

Hmmmm, blij verrast, tering, ziet er echt goed uit dit, yep, im in nu :D

Sunspot

Avatar

Ben echt benieuwd naar het einde, misschien geeft het al duidelijkheid over of er echt een reboot komt, maar de overname is nog niet gedaan, dus kleine kans denk.

Haha, Magneto alweer een ander outfit. Vraag me trouwens af of hij nog steeds zijn gevonden krachten in Apoclayps film heeft.

Artificialis

Avatar

Sunspot "Vraag me trouwens af of hij nog steeds zijn gevonden krachten in Apoclayps film heeft."

Het zou fijn zijn als de krachten die door En Sabah Nur zijn unlocked in deze film weer langzaam zijn afgenomen. Magneto kon in die film praktisch alles wat Jean Grey in The Last Stand ook kon. Het heeft mijn voorkeur dat hij in de film-wereld (in tegenstelling tot de comics) uitsluitend metaal kan manipuleren. Dat is immers hoe ze zijn mutatie in het eerste deel hebben opgezet.

Sunspot

Avatar

Nee, juist niet.

Magneto was meer Magneto als in de comics juist, in Apocalyps.

IN de eerste films kon hij zowat alleen metalen controleren, vervormen en zo. Maar elektromagnetisme was er niet echt bij, of was met machine geloof ik, in deel 1.

Hij kon het wel, is hetzelfde de velden, ziet het ook met dat schild in Apocalypse.

Weet ook niet hoe het allemaal precies werkt, maar Magneto kan het sowieso, wat we ook zien.

En nee, Phoenix is echt levels hoger.

Maar denk dat het voo rde film beter is dat Magneto niet zo krachtig is, hoewel, zou wel leuk zijn, hem tegen Phoenix, maar dat verliest hij toch als het goed is.

Phoenix is uberuberuber, te veel voor zowat alles Smiley face.

Sunspot

Avatar

Net even snel gezocht, schijnt dat Magneto zo geschreven is dat hij alleen Metalen kan manipuleren, weer wat geleerd, ben zo bekend met de cartoons ook vooral.

Beste cartoon sowieso nog steeds, nineties Smiley face.

Artificialis

Avatar

Magneto kan in de comics inderdaad alle magnetische velden manipuleren, dus in Apocalypse klopte dat inderdaad meer met de comics.

Ik heb het echter altijd wat prettiger gevonden dat Bryan Singer in de eerste X-Men alle krachten wat heeft gedempt. De Phoenix kan in de comics complete sterrenstelsels vernietigen, dat levert in de films natuurlijk ongeloofwaardige toestanden op.

Sunspot

Avatar

^

Klopt, was daar ook blij mee, sowieso cool genoeg met dat metaal alleen, alleen had ik hem wel eens met een metalen schild of zo willen zien, dathij stukken metaal bij zich heeft en zo een schild kan vormen tegen bijvoorbeeld plastic wapens.

Zou zo cool kunnen zijn :D

NieuwsFilm