Algemeen

'Birds of Prey' speelt zich af in een Batmanloos Gotham

En er zijn twee nieuwe actrices gecast!

door Jim Pedd om 10:18 in Algemeen
Deadline heeft wat nieuwe details over Birds of Prey, de langverwachte DC-film rond vrouwelijke schurken die goede dingen gaan doen. Niet alleen zijn actrices Mary Elizabeth Winstead en Jurnee Smollett-Bell gecast, ook horen we iets over het plot van de film.

Volgens Deadline zal Winstead de rol van Huntress spelen. In deze film is ze een voormalig maffiaprinses, die net als Batman haar ouders vroeg zag sterven. Daarom wordt ze uiteindelijk een vigilante en heldin. Smollett-Bell krijgt de rol van Black Canary. Smollett-Bell is verder Black Canary, een personage dat bekend staat om haar vermogen heel hard te krijsen.

Afgezien daarvan stelt Deadline nog dat de film van regisseur Cathy Yan geen rol heeft voor Batgirl. Een andere hoofdrol die nog gecast zal worden is die van Rene Montoya, die als politieagent van de Gotham City Police Force een hoofdrol heeft. Samen met Harley Quinn (Margot Robbie) en mogelijk nog wat andere heldinnen moeten ze Gotham beschermen waar Batman niet aanwezig is.

In februari 2020 in de bioscoop.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SuPa

Avatar

Gotham zonder Batman. Ok. Volgende flop uit de DC doos.

Xenolicker

Avatar

Filmtotaal heeft de film blijkbaar al gezien...?

GreenHornet

Avatar

DC maakt er echt een puinhoop van.

Speelt zich dus op een andere aarde af.
Aarde 69

Steve-O

Avatar

Wel jammer dat Batgirl hier niet in zit.

Civilian Supreme

Avatar

Echt....alle tijd, geld en energie die ze in dit soort oninteressante projecten stoppen kunnen ze beter gebruiken om een waardige Batman film van de grond te krijgen. Ook voor een waardige Mos opvolger.

rainking

Avatar

Ik kan het verkeerd hebben, maar Mary Elizabeth Winstead lijkt me een te vriendelijk gezicht hebben voor The Huntress. Actrice voor Black Canary lijkt me ook weer diversity voor diversity's sake. Dan moeten ze Renee Montoya ook maar hetero maken, dan zijn ze echt grensverleggend bezig. En Gotham zonder Batman is als Devil May Cry zonder witharige Dante. Oh...wacht...

Master Of Films

Avatar

rainking "En Gotham zonder Batman is"

....CW/DC's Arrowverse Smiley face

Sunspot

Avatar

Haha, zeker puur girlpower zooi.

Zal allemaal wel.

Mav Damian

Avatar

Het is jammer hoe WB de richting met hun DC Universum naartoe gaat.
Er zit zoveel potentie. De comics hebben veel geweldige verhalen en geweldige iconische personages die voor het meest verkrachten. Echt zonde!

Sunspot

Avatar

^

yep, begin dat al door te krijgen, ben er beetje klaar mee, met dat slappe WArner/DC gekut, zwak gewoon allemaal pffff.

nieuwslaatste nieuws