'Birds of Prey' speelt zich af in een Batmanloos Gotham

'Birds of Prey' speelt zich af in een Batmanloos Gotham

En er zijn twee nieuwe actrices gecast!

Deadline heeft wat nieuwe details over Birds of Prey, de langverwachte DC-film rond vrouwelijke schurken die goede dingen gaan doen. Niet alleen zijn actrices Mary Elizabeth Winstead en Jurnee Smollett-Bell gecast, ook horen we iets over het plot van de film.

Volgens Deadline zal Winstead de rol van Huntress spelen. In deze film is ze een voormalig maffiaprinses, die net als Batman haar ouders vroeg zag sterven. Daarom wordt ze uiteindelijk een vigilante en heldin. Smollett-Bell krijgt de rol van Black Canary. Smollett-Bell is verder Black Canary, een personage dat bekend staat om haar vermogen heel hard te krijsen.

Afgezien daarvan stelt Deadline nog dat de film van regisseur Cathy Yan geen rol heeft voor Batgirl. Een andere hoofdrol die nog gecast zal worden is die van Rene Montoya, die als politieagent van de Gotham City Police Force een hoofdrol heeft. Samen met Harley Quinn (Margot Robbie) en mogelijk nog wat andere heldinnen moeten ze Gotham beschermen waar Batman niet aanwezig is.

In februari 2020 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair