Ewan McGregor de schurk in 'Birds of Prey'?

Ewan McGregor de schurk in 'Birds of Prey'?

Hij zou mogelijk de rol van Black Mask spelen.

Warner Bros. is druk met het verzamelen van een cast voor Birds of Prey. Vandaag horen we dat men overweegt om Ewan McGregor of Sharlto Copley te casten als schurk. Een van hen zou de rol van Black Mask spelen in de film van regisseur Cathy Yan.

Dat terwijl we gisteren nog hoorden dat Mary Elizabeth Winstead en Jurnee Smollett gecast waren als Huntress en Black Canary om zich bij Margot Robbies Harley Quinn te voegen. Daarnaast wordt nog gezocht naar actrices voor de rollen van Renee Montoya en Casandra Cain.

Vandaag is er dan het berucht van Justin Kroll, journalist van Variety, dat McGregor en Copley de voornaamste acteurs zijn die Warner overweegt voor de schurk. Beiden zouden al gesprekken hebben gehad met de studio, al bevindt de casting zich nog in een vroeg stadium en is het nog verre van zeker dat een van hen de rol krijgt.

Black Mask is een maffiabaas in de comics van DC en zou een meisje ontvoerd hebben - Cassandra Cain. Aan de Birds of Prey vervolgens de taak om haar te redden. Vanaf februari 2020 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair