'Toy Story 4' wordt enorme tranentrekker

Wordt het een waardige afronding?

Dat tekenfilms, en zeker die van Disney en Pixar, emotioneel kunnen worden is bekend. De vaak hoogstaande producties worden over het algemeen gedragen door een prima verhaal en goed uitgewerkte personages. De fans van de Toy Story-delen zullen dit beamen. Nu blijkt dat het volgend jaar te verschijnen Toy Story 4 behoorlijk emotionele scènes bevat.

Als we Tim Allen, die de stem inspreekt van Buzz Lightyear, mogen geloven dat wordt het een tranentrekker. De acteur blijkt moeite te hebben gehad met het doornemen van het script. Dit blijkt uit een quote, via The Talk YouTube.


"Ja, ik moet voorkomen om emotioneel te worden. Ik wil het niet weggeven, maar dit is een ongelooflijk groot verhaal. Het is zo emotioneel, het is zo grappig, het is zo groot. Het idee dat ze bedacht hebben, ik schrok ervan. Ik kon de laatste scène niet eens doornemen. Ik zou graag het graag lekken, maar dat kan ik gewoon niet maken. Ik kan niet meer weggeven. Ze hebben geweldige personages, maar een aantal scènes richting het einde waren echt moeilijk om door te komen." - Tim Allen

Het vierde deel in de reeks wordt geregisseerd door Josh Cooley en we zien uiteraard onder meer Woody (Tom Hanks) en Andy (John Morris). Vanaf 26 juni 2019 in de Nederlandse bioscoop!

NieuwsFilm

meest populair