Terugblik: George Clooney stalkte zijn vrouw maandenlang

Terugblik: George Clooney stalkte zijn vrouw maandenlang

Voor de smoorverliefde acteur was het liefde op het eerste gezicht!

Vandaag een terugblik op de totstandkoming van een van de meest romantische Hollywoodrelaties aller tijden! Hollywoodacteur George Clooney (Money Monster, Hail, Caesar!) en mensenrechtenadvocate Amal Alamuddin ontmoetten elkaar in Italië. Het was een duidelijk geval van liefde op het eerste gezicht en inmiddels zijn de twee alweer vier jaar getrouwd!

Na zijn scheiding met actrice Talia Balsam in 1993, geloofde George Clooney niet meer in het fenomeen trouwen. Toch veranderde dat toen hij zijn huidige vrouw leerde kennen. Een gezamenlijke vriend bracht de twee in contact met elkaar. Dat gebeurde zo'n vijf jaar geleden in zijn huis in Lake Como, Italië. "Een vriend van me zou langskomen en vroeg me of hij iemand mee mocht brengen", vertelde Clooney eerder in de Netflix-show My Next Guest Needs No Introduction. "Ook mijn agent belde me nog en zei dat die vrouw weleens de ware zou kunnen zijn".

Direct een kennismaking met schoonouders
Die avond waren er meerdere gasten in het huis van Clooney, waaronder zijn ouders. "We hebben de hele avond met elkaar gepraat", vertelde Clooney al eens. De vonken sprongen schijnbaar meteen over. "Ze was eerst een vriend van een vriend die gewoon op bezoek kwam, maar daarna achtervolgde ik haar maandenlang, door te bellen en briefjes te schrijven, enzovoorts", zei de acteur later tegen Ellen DeGeneres. "Toen we elkaar voor het eerst in de ogen aankeken was het eigenlijk al duidelijk dat we een relatie zouden gaan krijgen".

Met succes
Dat de verliefdheid wederzijds was blijkt ook wel uit het feit dat Amal zes maanden later zonder ook maar een seconde te twijfelen 'ja' zei toen Clooney haar ten huwelijk vroeg. Niet veel later trouwden ze daadwerkelijk. In september 2014 vond de ceremonie plaats in Venetië, Italië. Later kreeg het stel nog een tweeling. De acteur en mensenrechtenadvocate vierden dus onlangs hun vierjarig jubileum.

NieuwsFilm

meest populair