'Iron Man'-actrice Gwyneth Paltrow sluit huwelijk voor 2e keer

'Iron Man'-actrice Gwyneth Paltrow sluit huwelijk voor 2e keer

Deze keer geen muzikant, maar een tv-producent.

Gwyneth Paltrow heeft haar plannen doorgezet om dit jaar nog in het huwelijksbootje te gaan stappen. Helemaal aan het begin van 2018 maakte ze via haar GOOP Magazine bekend dat zij in tv-producent Brad Falchuk haar ware wederhelft gevonden heeft en dat wilde vieren met een echtverbintenis. Dit weekend vond de ceremonie eindelijk plaats in haar thuis in de Hamptons.

De 46-jarige Amerikaanse nodigde voor het evenement behoorlijk wat bekende vrienden en collega's uit. Zo werden Iron Man-acteur Robert Downey Jr. en Hook-regisseur Steven Spielberg door fotografen vastgelegd toen ze naar het huis reden. Via Instagram maakte Rob Lowe bekend ook aanwezig en verheugd te zijn. Allen kwamen met hun vrouw of geliefden. Hetzelfde gold voor Cameron Diaz en grappenmaker Jerry Seinfeld. Kennelijk trad Spielberg op als een onofficiële videograaf en filmde het feest met een kleine camera.

Bekijk de afbeeldingSinds 2014 vormen Paltrow en Falchuk (47 jaar) een koppel. Ze leerden elkaar kennen toen Paltrow de set van Glee bezocht. In april 2015 zette de actrice officieel een punt achter haar eerste huwelijk met Coldplay-zanger Chris Martin. Meer dan tien jaar waren ze getrouwd. Uit het huwelijk kwamen hun kinderen Apple en Moses voort. Falchuk heeft zelf ook twee kinderen uit een eerdere relatie. Ook hij is voor een lange periode getrouwd geweest.

Toen Paltrow nog maar 24 jaar was, raakte ze verloofd met Se7en-collega Brad Pitt. Uiteindelijk werd dit afgeblazen omdat de actrice zich nog niet klaar voelde voor het huwelijk. Toen ze in januari dit jaar aankondigde de ware te hebben gevonden, legde ze uit waarom ze toch weer besloot te trouwen: "Op middelbare leeftijd heb ik geprobeerd te accepteren hoe gecompliceerd romantische liefde kan zijn. Ik heb nu besloten het weer een kans te geven, niet alleen omdat ik geloof dat ik de man gevonden heb waarmee ik hoor te zijn, maar omdat ik de ziel-strekkende, patroon-brekende kansen accepteer die (op angstaanjagende wijze) mogelijk gemaakt worden door intimiteit."

NieuwsFilm

meest populair