Gaat dit personage dood in 'X-Men: Dark Phoenix'?

Gaat dit personage dood in 'X-Men: Dark Phoenix'?

Het zou goed kunnen.

Let op, dit artikel bevat mogelijk spoilers.

Vorige week was er eindelijk een trailer te zien voor X-Men: Dark Phoenix. In die trailer ook een opvallend shot van een begrafenis. Maar welk personage zou eraan moeten geloven en onder de zoden belanden? In dit artikel speculeren we erop los. Hieronder kan je eerst de trailer nog eens bekijken.


In de trailer zit een shot van een begrafenis, dat kan je hieronder zien.

Bekijk de afbeelding
In het shot zien we dat Beast (Nicolas Hoult) aanwezig is, maar ook Professor Xavier (James McAvoy). Verder zijn ook Storm (Alexandra Shipp) en Nightcrawler (Kodi Smit-McPhee) in beeld te zien. Daar het om de begrafenis van een X-Men lijkt te gaan, is het de vraag of het Mystique (Jennifer Lawrence), Cyclops (Tye Sheridan), Magneto (Michael Fassbender) of Quicksilver (Evan Peters) is die sneuvelt.

Gedacht wordt dat het slachtoffer van Jean (Sophie Turner) Mystique zal zijn. Daar zijn een aantal redelijk overtuigende redenen voor. Allereerst weten we van Jennifer Lawrence, die Mystique speelt, dat ze al een tijdje wil vertrekken uit de franchise. Ze keerde terug in [film=]Apocalypse[/film] om haar fans een plezier te doen. Ten tweede is de gruwelijke hekel die ze aan de laag make-up die nodig is voor Mystique algemeen bekend. Het zou dus goed kunnen dat de actrice terugkeerde omdat regisseur Simon Kinberg haar aanbood op een nette manier afscheid te nemen van het personage.

Wat denken jullie? Gaat Mystique inderdaad dood aan het begin van Dark Phoenix? Vanaf 6 juni 2019 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair