Twee nieuwe beelden 'X-Men: Dark Phoenix'

Twee nieuwe beelden 'X-Men: Dark Phoenix'

Jean ziet er gespannen uit.

Er zijn twee foto's vrijgegeven van X-Men: Dark Phoenix. De beelden tonen ons de voornaamste helden van de film, maar ook de stiekeme schurk. Op het eerste beeld zien we Jean Grey (Sophie Turner), die zich ergens in de bossen bevindt. Heel vrolijk kijkt ze niet, dus het is de vraag of ze iets leuks gaat doen.

Bekijk de afbeelding
Het tweede beeld was ook al in de trailer te zien en toont een aantal van de X-Men. Op dit beeld zien we Cyclops (Tye Sheridan), Professor Charles Xavier (James McAvoy), Nightcrawler (Kodi Smit-McPhee) en Storm (Alexandra Shipp). Samen staan zij, zo leerden we van de trailer, tegenover Magneto (Michael Fassbender) en opvallend genoeg ook Beast (Nicholas Hoult).

Bekijk de afbeelding
X-Men: Dark Phoenix belooft een van de meest duistere films in de franchise tot nu toe te worden. Jean raakt de controle over zichzelf kwijt als ze in aanraking komt met de Phoenix Force. Daarop weet ze precies dat te ontrafelen wat de X-Men al die jaren bij elkaar gehouden heeft. Er barst een strijd los om Jeans ziel te redden en de planeet te redden van buitenaardse wezens die haar willen gebruiken om het universum te overheersen.

Vanaf juni 2019 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair