Foto zwarte Spider-Man voor 'Far From Home' onthult 'Avengers 4' detail

Foto zwarte Spider-Man voor 'Far From Home' onthult 'Avengers 4' detail

Een erg opvallend detail zelf.

Enkele dagen geleden zagen we al de zwarte Spider-Man in actie op de set van de eerstvolgende solo Spider-Man film Spider-Man: Far From Home. Nu is er een duidelijkere blik op de donkere Spinneman van Tom Holland verschenen en deze lijkt ook mogelijk een SPOILER te bevatten voor Avengers 4.

Onderstaande close-up toont duidelijk het ware outfit van de zwarte Spider-Man. Zo draagt Spidey een bril, welke een knipoog lijkt naar Spider-Man Noir. Verder doet het pak vooral een soort van S.W.A.T.-outfit denken.

Bekijk de afbeelding
Maar dan een opmerkelijk details nadat de foto iets is opgelicht. Het blijkt namelijk dat op zijn pak een S.H.I.E.L.D. logo zit. Dit zou een hint kunnen zijn naar de rol van Nick Fury's Supreme Headquarters, International Espionage, Law-Enforcement Division. Het is overigens al bekend dat Fury and Maria Hill in de film te zien zijn.

Bekijk de afbeelding
Het gerucht gaat nu dat na Avengers 4 een nieuwe S.H.I.E.L.D. organisatie is opgetuigd. Deze zou geleid worden door mogelijk Steve Rogers of Tony Stark... We zien het vanaf begin mei in Avengers 4 en vanaf juli in Far From Home.



NieuwsFilm

meest populair