Heropnames 'The New Mutants' maken de film mogelijk R-Rated

Er wordt overal naar gekeken.

Het blijkt dat de heropnames van The New Mutants nog altijd niet hebben plaatsgevonden. Eerder was het de bedoeling dat de X-Men film in de loop van april 2018 in de bioscoop zou draaien, maar vervolgens werd de film flink uitgesteld. Uiteindelijk zal de film in de loop van augustus 2019 in de bioscoop uitkomen.

Nu vertelt uitvoerend producent Simon Kinberg dat de heropnames nog altijd niet hebben plaatsgevonden. Kinberg weet wel wanneer die van start moeten gaan, maar wil dat nog niet delen. Wel vertelt Kinberg dat de film mogelijk een R-Rating krijgt, waar dat op dit moment nog niet het geval lijkt te zijn.

"Het is het type film dat een R-Rating, of een harde PG-13 rating zou kunnen krijgen, " aldus Kinberg. "Zoals ik al eens gezegd heb, als het aankomt op het genre waar de film toe hoort, dan is het duidelijk dat de meeste horrorfilms die tegenwoordig uitkomen een R-Rating krijgen. Maar deze film heeft een erg jonge cast, dus we zullen het merken. De studio staat overal voor open."

Hoe dan ook wordt een flink deel van The New Mutants opnieuw opgenomen, om de film enger te maken dan deze op dit moment is.



NieuwsFilm

meest populair