Eerste trailer 'Intouchables'-remake 'The Upside'

Eerste trailer 'Intouchables'-remake 'The Upside'

Met Kevin Hart en Bryan Cranston.

STX Entertainment heeft de eerste trailer vrijgegeven voor de film The Upside van regisseur Neil Burger, bekend van films als The Illusionist (2006) en Limitless (2011). Het betreft een remake van de Franse dramakomedie Intouchables uit 2011. Oordeel hieronder zelf of de remake een wijs besluit is geweest.

De hoofdrollen worden nu gespeeld door Kevin Hart en Bryan Cranston en dit duo tracht het prachtige spel van de acteurs François Cluzet en Omar Sy te evenaren. Uiteraard gaat ook The Upside over een man in een rolstoel die een hoop energie en levensgenot weet te halen uit zijn nieuwe verpleger. Onderstaande beelden tonen aan dat er heel wat dezelfde situaties zijn als in het origineel.

Andere rollen in The Upside zijn voor Nicole Kidman, Julianna Margulies en Golshifteh Farahani. Een Nederlandse verschijningsdatum is nog niet bekend. In de States verschijnt de komedie op 11 januari 2019 in de bioscoopzalen. Overigens debuteerde de film al tijdens het 2017 Toronto International Film Festival.



NieuwsFilm

meest populair