Video

Eerste trailer 'Intouchables'-remake 'The Upside'

Met Kevin Hart en Bryan Cranston.

door Bram de Groot om 07:54 in Video
STX Entertainment heeft de eerste trailer vrijgegeven voor de film The Upside van regisseur Neil Burger, bekend van films als The Illusionist (2006) en Limitless (2011). Het betreft een remake van de Franse dramakomedie Intouchables uit 2011. Oordeel hieronder zelf of de remake een wijs besluit is geweest.

De hoofdrollen worden nu gespeeld door Kevin Hart en Bryan Cranston en dit duo tracht het prachtige spel van de acteurs François Cluzet en Omar Sy te evenaren. Uiteraard gaat ook The Upside over een man in een rolstoel die een hoop energie en levensgenot weet te halen uit zijn nieuwe verpleger. Onderstaande beelden tonen aan dat er heel wat dezelfde situaties zijn als in het origineel.

Andere rollen in The Upside zijn voor Nicole Kidman, Julianna Margulies en Golshifteh Farahani. Een Nederlandse verschijningsdatum is nog niet bekend. In de States verschijnt de komedie op 11 januari 2019 in de bioscoopzalen. Overigens debuteerde de film al tijdens het 2017 Toronto International Film Festival.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Hyenas

Avatar

Rampzalig. Totaal geen remake van nodig

Rich Art

Avatar

Onnodig zeker, maar de trailer valt me mee eigenlijk...

ridjieddo

Avatar

Die regisseur heeft ook echt schijt aan alles, geen eergevoel niks, evenals de schrijvers. Alles voor de poen. En toch heeft ie prima films (illusionist en limitless) op zn naam staan.

BlackPowerWolf

Avatar

Bleecchh waarom maken ze hier een remake van?
De oude was gewoon zo goed dat niemand behoefte heeft aan een nieuwe versie

Master Of Films

Avatar

Ondertiteling lezen is toch een probleempje voor Amerikanen, waarvan een zeer klein gedeelte van de Amerikanen wel de Franse taal beheersen.

NieuwsFilm