Algemeen

Rosie Perez gecast in DC-film 'Birds of Prey'

De Oscar-genomineerde actrice zal in de film te zien zijn als Gotham City agent Renee Montoya/

door Zilko Tarici om 13:46 in Algemeen
De Oscar-genomineerde actrice Rosie Perez (Fearless, Do the Right Thing), die we al een tijdje niet meer hebben gezien in een grote Hollywood-productie, zal de rol van Gotham City agent Renee Montoya spelen in DC Comics-verfilming Birds of Prey. In de productie van Warner Bros. Pictures zullen we Margot Robbie voor het eerst sinds Suicide Squad de rol van Harley Quinn zien spelen.

Montoya is een openlijk lesbische Latina rechercheur die werkt voor de GCPD en is een personage dat al jaren de revue passeert in de strips. Perez zal naast Robbie ook te zien zijn naast de onlangs ingehuurde Jurnee Smollett-Bell (als Black Canary) en Mary Elizabeth Winstead (als Huntress).

In de film zullen we zien hoe een groep vrouwelijke anti-helden het opnemen tegen schurk Black Mask, een rol die nog gecast moet worden (Ewan McGregor en Sharlto Copley worden als kanshebbers genoemd). Cathy Yan regisseert en verfilmt een script van Christina Hodson. Sue Kroll en Bryan Unkeless produceren de film, die in februari 2020 de bioscopen moet bereiken.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair