Kolossale trailer 'Mortal Engines' van Peter Jackson!

Kolossale trailer 'Mortal Engines' van Peter Jackson!

Grootse avonturen in nog grootsere, rijdende steden.

Universal Pictures zendt in december de sciencefiction-fantasyfilm Mortal Engines de bioscoopzalen in. Het belooft in ieder geval een visueel spektakel te worden, met enorme rijdende steden waarvan de opwonenden het tegen elkaar opnemen. De zwakste steden leggen het af; tijd dat er helden opstaan!


In Mortal Engines, gebaseerd op de bekende Britse broekenreeks van Philip Reeve en geproduceerd door Peter Jackson, is onze beschaving als duizenden jaren verwoest door een catastrofale gebeurtenis. De mensheid heeft zich op een opmerkelijke manier aan de extreme levensomstandigheden aangepast. Ze wonen in kolossale steden, die op rupsbanden over de aarde rollen. De bewoners van de grote steden vallen de kleinere steden aan om deze te plunderen en aan brandstof te komen.

Tom Natsworthy (Robert Sheehan), afkomstig uit een van de lagere bevolkingsgroepen van de grote stad Londen, moet vechten om te overleven nadat hij de gevaarlijke, voortvluchtige Hester Shaw (Hera Hilmar) ontmoet. Twee tegenpolen worden door het toeval bondgenoten en samen proberen ze de toekomst te veranderen en te zorgen voor minder onrecht.

De verschijningsdatum van de film van Christian Rivers staat nu op 13 december.

NieuwsFilm

meest populair