'Venom' gemaakt zonder Marvel Studios en Kevin Feige

Opeens is er duidelijkheid.

De superheldenfilm Venom scoort slechts 31 procent op Rotten Tomatoes en wist wel een B+ te noteren op Cinemascore. Er zijn ook veel positieve reacties van bezoekers en financieel gezien lijkt de film sterk te gaan presteren. Regisseur Ruben Fleischer (Zombieland, Gangster Squad) heeft nu duidelijk gemaakt wat de rol was van Marvel Studios.

Volgens Fleischer heeft Kevin Feige, baas van Marvel Studios, niets te maken gehad met Venom van Sony Pictures. "Nee, op geen enkele manier," zei Fleischer tegen Metro. Vooraf waren Sony en ook Fleischer behoorlijk onduidelijk over de rol van Marvel Studios.

"Ik hoop dat ze op een gegeven moment in staat zullen zijn om een cross-over te maken," voegde Fleischer toe. "Maar voor ons was het hele proces op zichzelf staand."

Overigens kregen ook films als The Amazing Spider-Man 2, Justice League, Spider-Man 3 en Suicide Squad een B+ van Cinemascore. Die films kosten veel meer om te maken en noteerden zo rond de $700 miljoen of meer aan de wereldwijde bioscoopzalen. FilmTotaal-recensent Martijn Hamerling gaf Venom een prima 2,5 ster.



NieuwsFilm

meest populair