POLL: 'Jurassic World' vs 'Jurassic World: Fallen Kingdom'

POLL: 'Jurassic World' vs 'Jurassic World: Fallen Kingdom'

Welke van de twee?

Even geleden plaatsten we in een POLL de Steven Spielberg-klassieker Jurassic Park uit 1993 tegenover de reboot Jurassic World uit 2015 zetten. Het origineel was veruit het geliefdst, met 87 procent van de ruim 1.200 stemmen. Nu zetten we de reboot tegenover het vervolg dat eerder dit jaar verscheen, dus Jurassic World versus Jurassic World: Fallen Kingdom!

Jurassic World van Colin Trevorrow lanceerde het gelijknamige ultra moderne dino-pretpark in 2015 op het witte doek. Met de belangrijkste rollen voor de acteurs Bryce Dallas Howard en Chris Pratt en uiteraard de losgeslagen hybride dino (de Indominus rex) bleek de film een enorm succes. Toch was de ontvangst wat gemiddeld, met een score van 71% en een 6,7/10 op Rotten Tomatoes.

Het vervolg van afgelopen zomer deed het in alles iets minder, maar had wel een duisterder plot en heel veel meer dino's. En opnieuw een losgeslagen hybride dino (de Indoraptor) en Howard en Pratt. De ontvangst werd door Rotten Tomatoes samengevat tot 49% en een 5.6 / 10.

Hieronder de POLL. De vraag is simpel: naar welke deel gaat jouw stem? Is het de de eerste Jurassic World of toch het vervolg Fallen Kingdom?

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.

NieuwsFilm

meest populair