Ninja's en nog veel meer in 'John Wick: Chapter 3'

Het wordt druk voor JW!

De liefhebbers van de twee John Wick-films uit 2014 en 2017 kijken al uit naar mei 2019. Dan verschijnt namelijk het derde deel in de reeks en die film draagt de titel John Wick 3: Parabellum (of misschien gewoon John Wick: Chapter 3). In gesprek met Collider gaf regisseur Chad Stahelski het plot nog niet prijs, maar wel een aantal opvallende en duidelijke keywords voor de film!


"Paarden, honden, katten, een raaf, een stel duiven, een achtervolging op een motor, een autoachtervolging, Halle Berry, Laurence Fishburne, Ian McShane, Lance Reddick, shotguns en ninja's." - Chad Stahelski, tegenover Collider.

Een paar dagen geleden zagen we al onderstaande foto van hoofdrolspeler Keanu Reeves als John Wick op een paard en met motoren op zijn hielen.


Andere rollen zijn voor onder meer Halle Berry, Angelica Huston, Asia Kate Dillon, Mark Dacascos, Jason Mantzoukas, Yayan Ruhian, Cecep Arif Rahman, Tiger Hu Chen, Ian McShane, Common, Laurence Fishburne, Lance Reddick en Ruby Rose. Vanaf midden mei in de Nederlandse bioscoop!

NieuwsFilm

meest populair