[Gerucht] Affleck toch terug als Batman

[Gerucht] Affleck toch terug als Batman

Hij wil graag, heel graag.

Momenteel is Ben Affleck verwikkeld in een zwaar trainingsregime. Naar verluidt omdat de acteur terugkeert als Batman. Dat meldt de site Hollywood Life op basis van een anonieme bron die dicht bij de acteur/regisseur zou staan. Affleck wil weer fysiek in vorm komen om het personage nog minstens eenmaal te spelen:

Hij is weer terug in vorm, niet alleen voor zijn gezondheid, maar hij heeft ook weer de liefde voor Batman gevonden en wil hem nog minstens eenmaal spelen. Hij heeft het gevoel dat hij nog niet helemaal klaar is met het personage. Er is gesproken over een vervanger voor hem, maar hij ziet nu wat hij dan zal verliezen en wil het personage echt graag nog eens spelen. Vooral nu hij ziet wat Joaquin Phoenix doet met de Joker.

Ondanks dat het een mooi verhaal is, zou Affleck ook kunnen trainen voor een andere film. Zo speelt hij binnenkort een voormalig basketballer in een nieuwe sportfilm. Die film wordt naar het schijnt binnenkort opgenomen, dus is het zeer waarschijnlijk dat Affleck juist daarvoor in vorm komt.

De opnames van The Batman zullen pas in de lente van 2019 beginnen, dus allicht is dit wat vroeg voor Affleck om nu al in vorm te komen. Daar komt bij dat Matt Reeves naar het schijnt juist een film rond een jongere Batman maakt.



NieuwsFilm

meest populair