Algemeen

[Gerucht] Affleck toch terug als Batman

Hij wil graag, heel graag.

door Jim Pedd om 06:38 in Algemeen
Momenteel is Ben Affleck verwikkeld in een zwaar trainingsregime. Naar verluidt omdat de acteur terugkeert als Batman. Dat meldt de site Hollywood Life op basis van een anonieme bron die dicht bij de acteur/regisseur zou staan. Affleck wil weer fysiek in vorm komen om het personage nog minstens eenmaal te spelen:

Hij is weer terug in vorm, niet alleen voor zijn gezondheid, maar hij heeft ook weer de liefde voor Batman gevonden en wil hem nog minstens eenmaal spelen. Hij heeft het gevoel dat hij nog niet helemaal klaar is met het personage. Er is gesproken over een vervanger voor hem, maar hij ziet nu wat hij dan zal verliezen en wil het personage echt graag nog eens spelen. Vooral nu hij ziet wat Joaquin Phoenix doet met de Joker.

Ondanks dat het een mooi verhaal is, zou Affleck ook kunnen trainen voor een andere film. Zo speelt hij binnenkort een voormalig basketballer in een nieuwe sportfilm. Die film wordt naar het schijnt binnenkort opgenomen, dus is het zeer waarschijnlijk dat Affleck juist daarvoor in vorm komt.

De opnames van The Batman zullen pas in de lente van 2019 beginnen, dus allicht is dit wat vroeg voor Affleck om nu al in vorm te komen. Daar komt bij dat Matt Reeves naar het schijnt juist een film rond een jongere Batman maakt.

57 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

McKelly

Avatar

Serieus FT? Volgens mij is dit ondertussen artikel 100 over Ben Affleck wel of geen Batman. De geloofwaardigheid is er ondertussen een beetje vanaf. Misschien gewoon maar afwachten tot de cast officieel bekend wordt gemaakt?

McKelly

Avatar

Dubbel post

Ray1976

Avatar

Was volgens mij al zeker ...ach ja we'll see

SunChaser

Avatar

McKelly

wat denk jij dat de titel wordt van de nieuwe Avengersfilm? Dat nieuws is een beetje ondergesneeuwd geraakt op FT

horizon

Avatar

The Avengers : The Batfleck Returns.

ThomasOMalley

Avatar

Haha ja het werd even vervelend, die geruchten rondom Batman, maar nu is het weer grappig.

Novarellum

Avatar

Pff. Wat vooral spijtig is, is dat filmtotaal z'n lezers niet serieus neemt (en onze kritiek).

Master Of Films

Avatar

Yes, eindelijk wat Battfleck nieuws. Die Venom artikelen beginnen mij zo langzamerhand de keel uit te hangen.

chefry1983

Avatar

Wel,niet,Wel,niet,Wel,niet,Wel,niet

Ik weet het echt niet meer

Moviemagic

Avatar

Misschien kunnen we via FT ook een geruchtenstroom op gang brengen. Misschien iets als: Ben Afleck gaat Bill Skarsgård vervangen in de aankomende film It: Chapter Two. Daarbij zal hij niet te zien zijn als Pennywise maar als venom. Volgens Mark Hamill zou dit perfecte casting zijn.

Novarellum

Avatar

En ondertussen nog nergens te lezen dat Scott Wilson (Hershell) is overleden.

Moviemagic

Avatar

^ Ze hebben het net geplaatst.

Sk4ffa-Tys0n

Avatar

Te triest voor woorden dit (film totaal).

Jim

Avatar

@McKelly en de rest: het blijft zoeken naar een balans. Dit soort artikelen worden veruit het meest gelezen. Kortom: er is wel behoefte aan vanuit de bezoeker van FT. Plaatsen we nieuws over bijv. Burning (die recente fantastische Koreaanse film), dan wordt het stukken minder gelezen. Dus zoeken we altijd naar een balans tussen het populaire nieuws en het wat minder populaire, desalniettemin interessante nieuws. Als jullie weten wat de juiste balans moet zijn, kom maar op, hoor 't graag.

Frietgezicht

Avatar

Is er al een poll geweest over of wij denken dat hij weer Batman gaat spelen?

Civilian Supreme

Avatar

Ach ja, goed doe je het toch nooit, op zoek naar de juiste balans is een goed streven, het kan altijd erger, kijk maar naar screenrant. Zij zijn de meesters van nonsense artikelen.

McGraig

Avatar

@Jim..... als iets veel gelezen wordt wil dat nog niet zeggen dat het interessant is. Ik lees het eigenlijk alleen nog maar voor de reacties die inmiddels wel leuk zijn. Je hebt toch zelf inmiddels wel door dat het lachwekkend begint te worden.

SunChaser

Avatar

Deze berichten worden goed gelezen omdat de reacties leuk zijn.

ThomasOMalley

Avatar

Als dit al populaire berichten zijn ben ik benieuwd wat er gebeurt als Kathleen Kennedy in de Playboy zou komen te staan met een interview over haar seksuele aanvaring met Weinstein en haar persoonlijke voorkeur voor een zwarte transgender als James Bond. Denk dat FilmTotaal ontploft.

Master Of Films

Avatar

Jim "Plaatsen we nieuws over bijv. Burning (die recente fantastische Koreaanse film), dan wordt het stukken minder gelezen"
Wat verwacht je dan als je iedere dag Avengers 4 onzin plaatst. Wellicht dat je iets meer Burning moet gaan promoten. Graag zelfs. Wat meer variatie in films kan helemaal geen kwaad voor een filmwebsite.

De keuze voor het plaatsen van artikelen is bizar.
Er zijn al 6 artikelen dat enkel gaat over de titel van Avengers 4 (dat vanaf 3 April). Dan praten we niet over de officiele titel, maar over giswerk. Waar praten we dan eigenlijk over.

Voor echt filmnieuws moet men b.v. naar The Hollywood Reporter gaan. Voor Filmtotaal ga je enkel de reacties lezen en lekker meebemoeien.

Jim

Avatar

De servers draaien door dit nieuws Smiley face

d3c3pticon0608

Avatar

Damn Jim,, de site heet toch filmtotaal?? Niet batfleck totaal of Avengers totaal.. Zo te lezen hebben de mensen hier meer behoefte aan daadwerkelijk film nieuws.. En niet dat achterlijke gedoe over Batman en Avengers.. Maar ben blij dat je servers hierdoor draaien.. ga zo door dan verlies je vanzelf je lezers..

Jim

Avatar

Prima dat je kritiek hebt hoor. Maar ik hoor ook niemand zeggen hoe het dan wel moet. Alleen hoe het niet moet. Doe dan constructief en geef eens een sluitende oplossing. Als ik niet over Batfleck en Avengers 900 schrijf, kan de site straks niet meer draaien. En volgens mij doen we ook genoeg goed, dus roepen dat alles helemaal slecht gaat vind ik sowieso een zwaktebod.

d3c3pticon0608

Avatar

Fair enough, mischien zou de site zich ook eens kunnen gaan richten op art house of de kleinere films. En post gewoon serieus film nieuws ipv. Tig dezelfde artikelen maar dan met een andere titel.. post Avengers nieuws als er daadwerkelijk wat de melden valt.. Of kom met een rewatch revieuw van classics. Wees vernieuwend. Zeg niet dat dit de oplossing is, of dat andere deze behoefte hebben. Maar nu heb je in ieders geval een klein begin

SunChaser

Avatar

Jim er is al zovaak vertelt hoe het wel moet maar ik zet wel op een rijtje voor je

Tips gebruiken van lezers en niet 5 dagen later pas

Zelf actief zoeken op bv Hollywood reporter

Fatsoenlijk vertalen ipv Google Translate

Boven gesponsord nieuws van met name Warner Bros zetten dat t gesponsord is

met elkaar afspreken als redactie wat je gaat plaatsen en dus niet elke dag Disney Avengers nonnieuws of nonnieuws over DC Helden of It. Meer aandacht voor nieuws over films die geen blockbusters zijn.

verder ontbreken er talloze recensies de laatste tijd wat is daar aan de hand

Minder clickbait nieuws

Niet de ene dag Overleeft dit karakter Avengers? en dan hetzelfde bericht een dag later met de kop Dit karakter overleefde Avengers!
Serietotaal mag ook wel weg je kan er toch niet op reageren


FT is een Disney en Warner bros spreekbuis en is nooit kritisch. En zeker nooit verrassend. En altijd te laat.

Zortmania

Avatar

Heintje Davids 2.0

Jim

Avatar

Ik wil best meer arthouse nieuws op de site plaatsen, dus dat gaan we wel oppakken.
Google Translate gebruiken we niet, dus dat is onzin.
Gesponsord nieuws hebben we ook niet. Als er ooit iets wel gesponsord is, dan zie je dat duidelijk staan.
Tips van lezers gebruiken we, maar staan nu niet op een centrale plek. Dat ga ik eens proberen terug te brengen.
Verder probeer ik al wat verdieping naar de site te brengen met uitgebreide artikelen. Die vind je hier terug: https://www.filmtotaal.nl/nieuws/featured. Heb je tips voor wat je wil lezen daar, laat het me vooral weten.

SunChaser

Avatar

Top Jim. Mijn kritiek is vaak melig maar ook goed bedoeld omdat ik graag op FT kom. Maar als je geen GT gebruikt laat dan een mede redacteur af en toe een vertaalde tekst nalezen want het is vaak krom en onbegrijpelijk.
Succes

McKelly

Avatar

@Jim top dat jullie open staan voor inbreng. Om dit artikel als voorbeeld te nemen: dit nieuws is met een korrel zout te nemen, maar toch wordt het gebracht alsof dit helemaal nieuw is. Dat jullie dit soort artikelen plaatsen voor de clicks heb ik nog wel begrip voor, want ik kan zelf kiezen of ik het wil lezen of niet. Maar ik hoop dat jullie zelf ook inzien dat dit zo langzamerhand lachwekkend aan het worden is en dan kan je dat volgens mij als website beter omarmen door er zelf ook een beetje laconiek mee om te gaan, dan te doen alsof dit nog wel eens plausibel zou kunnen zijn. 'ondertussen weten wij het ook niet meer, wel of geen Ben Affleck, maar er zijn weer nieuwe geruchten' oid. En als ik de reacties van anderen lees met verschillende 'eisen' is het misschien een idee om na te denken over een nieuwe layout als er zoveel verschillende wensen zijn. Misschien iets meer met categorieen oid waarin je 'gestuurd' wordt naar je eigen interesses. Maargoed, je vroeg om ideeën, dus bij deze. Kijk maar waar voor jullie ook rendement in zit Smiley face

Master Of Films

Avatar

Jim "Ik wil best meer arthouse nieuws op de site plaatsen, dus dat gaan we wel oppakken."
Graag zelfs, zo wordt het filmnieuws op Filmtotaal meer gevarieerd, ipv eenheidworsten nieuws waar Filmtotaal zich teveel op leunt (met alle zakelijke begrip dat er hier voor gekozen wordt). #MakeFilmtotaalGreatAgain

Artificialis

Avatar

Ik heb maar één advies aan Filmtotaal. En dat is dat ze absoluut niet moeten gaan luisteren naar wat schreeuwers langs de zijlijn allemaal roepen. Niemand heeft hier de autoriteit om veranderingen op een website op te eisen waar zij zelf geen enkele bijdrage aan leveren. Zolang mensen op deze artikelen blijven klikken vragen zij er zelf om. Filmtotaal is een vermakelijke site waar inhoudelijk filmnieuws wordt afgewisseld met hot topics en hilarische discussies. Dus er mag ook wel eens iets positiefs gezegd worden.

conspiracy

Avatar

Waarom proberen jullie jezelf niet wat meer te ontlasten door gewoon de quotes niet te vertalen. Die tijd kun je weer op andere, betere manieren besteden.
Ik denk dat er geen enkele gebruiker is die daar moeite heeft. Voordelen zijn; meer tijd en ook worden de quotes minder snel verkeerd geïnterpreteerd door de vertaling.

Uiteraard complimenten. Ik lees al jaren graag mee.

ThomasOMalley

Avatar

^Als dat jouw content niet is, wat doe je hier dan?

ThomasOMalley

Avatar

Niemand heeft hier de autoriteit om veranderingen op een website op te eisen waar zij zelf geen enkele bijdrage aan leveren.
Jim geeft zelf aan dat 'ie graag suggesties hoort van de community en daar is een erg positief dialoog uit ontstaan.
Behoorlijk misplaatste en overbodige verhevenheid.

Artificialis

Avatar

ThomasOMalley "Jim geeft zelf aan dat 'ie graag suggesties hoort van de community en daar is een erg positief dialoog uit ontstaan.
Behoorlijk misplaatste en overbodige verhevenheid."

Dat jij de negativiteit die hier richting Filmtotaal wordt gericht nog probeert goed te praten laat zien dat jij ethisch en empathisch diep met je kop in de stront zit. Wat hier gebeurt zijn geen suggesties, constructieve bijdragen of goedbedoelde adviezen. Het is een polonaise aan ondankbaarheid. Een bijverschijnsel van de ''on demand'' generatie. Zelf niets doen, maar wel van alles opeisen.

ThomasOMalley

Avatar

Nee, ik heb het over het dialoog ná Jims comment waarin hij aangeeft open te staan voor suggesties. Jim weet de toon om te draaien en een constructief dialoog te creëren.
Dat jij wederom je kans pakt om de inhoud van andermans comment te verdraaien zegt meer over jouw ethiek.
Wanneer jij overigens spreekt over empathie en ethiek is er niemand die jou serieus neemt. Heb jij niet ergens een serieverkrachter te verdedigen?

Moviemagic

Avatar

Ik denk dat veel reagerende bezoekers FT een warm hart toedragen. Indien dit niet is dan gaan ze hun filmnieuws wel elders zoeken. Ze geven zaken aan die ze graag willen zien en gezien JIM's reacties is FT hier niet doof voor. Laten we constructief zijn. Ik vind wel dat er meer gekeken mag worden naar o.a. racistische reacties en reacties op de man spelen i.p.v. de bal.

Civilian Supreme

Avatar

Ik zou graag wat meer nieuws zien van direct to dvd films. Vaak zijn het b films maar toch zit er regelmatig wat goeds tussen. Soms beter dan de films die wel een bios release krijgen. En dan bedoel ik natuurlijk geen films van Steven Seagal.
En ook de interface vind ik nog steeds niet geweldig, wat er het meest gelezen is of met de meeste reacties vind ik ook niet echt van waarde, liever gewoon simpel houden en dat soort dingen weglaten.

Jim

Avatar

Dat discussies soms verzanden in lelijke opmerkingen naar elkaar vind ik altijd jammer. Ook nu niet nodig.

Frietgezicht

Avatar

Als Affleck terugkeert als Batman zijn er nog genoeg kansen om dit universum te laten slagen. Als de karakters mislukt zijn is het lastig om er op verder te bouwen maar de kritiek ligt op sommige films en niet op Batman, Superman, Wonder Woman, Flash en Aquaman.

Het MCU begon ook niet fantastisch(Iron Man 2 is slechter dan Batman VS Superman) maar had karakters waarmee ze verder konden en vervolgfilms van bijv Cap werden beter dan het origineel.

Maar als Affleck terugkomt moet die niet zoals Daniel Craig na elke film weer zeiken.

ThomasOMalley

Avatar

Excuses Jim, ik heb daar ook een aandeel in.
Ik hoor ook helemaal niet thuis op een site met een openbare reactiethread. Blijkbaar is de behoefte om een tegengeluid te zijn van mensen waarvan ik vind dat ze de een regressieve manier van denken hebben te groot en dat is niet mijn verantwoordelijkheid. Bovendien meng ik me liever in filmpraat en dit kost me stiekem best wat tijd. Die ga ik anders besteden.

Met wie ik prettige en eerlijke gesprekken heb gehad: bedankt en het beste!

In case I don't see ya: good afternoon, good evening and good night!

Master Of Films

Avatar

ThomasOMalley "Met wie ik prettige en eerlijke gesprekken heb gehad: bedankt en het beste!"
Thanks man. En wie weet kom je toch nog een keer langs om te laten weten hoe goed Wonder Woman is Smiley face

Trouwens waar is benjamin, ook al gevlucht?

SunChaser

Avatar

Jim. 15 jaar geleden ofzo vroeg jij of iemand anders van FT of ik mee wilde schrijven. Ik schrijf nog steeds voor FOK! en maak daar ook polls. Dat kan ik beide ook voor FT doen. Ik kan wat bijzonder filmnieuws zoeken, polls maken en af en toe ewn ontbrekende recensie schrijven want heb een Pathépas.

noah81

Avatar

Als ben affleck batman speelt dan sla ik deze film over. Wat een slechte acteur om batman te spelen.

Frietgezicht

Avatar

Thomas gaat van teveel tijd eraan spenderen naar afscheid nemen? Relax mate. Doe geen Ed Crane actie. :P

Jammer trouwens dat FT sinds de make-over geen ‘laatste reacties’ hoekje meer hoeft op de front page. Met veel artikelen op een dag verdwijnen er veel snel uit beeld en bloeden discussies dood

Jim

Avatar

@Sunchaser: stuur me even in een PM je mailadres.

Frietgezicht

Avatar

Ik kijk en reageer in pauzes op werk of als ik thuis sigaretje buiten rook. Vrijdag- en zaterdagavonden vind je mij hier al niet.
Is gewoon voor de gein en de enige site waar ik een profiel heb.
Vroeger op moviemeter maar daar was ik binnen no time geband. :P

Master Of Films

Avatar

Frietgezicht "Vroeger op moviemeter maar daar was ik binnen no time geband. :P"
Oh, daar kan je wel geband worden. Kweet niet wat ik van Moviemeter moet gaan denken. Maar weinig aantal heb ik wat aan hun adviezen. Gezelligheid is daar ook niet te zoeken. Maar Moviemeter is wel de betere filmdatabase, ala IMDB op zijn Nederlands.

Frietgezicht

Avatar

Dat zeker. Het ‘zoek-systeem’ van FT is bagger en discussies bij de films zelf heb je niet zoals op moviemeter. FT is echt voor het nieuws.

SunChaser

Avatar

Jim geen idee hoe en waar de PM zit maar het is sunfactorx @ hotmail

Artificialis

Avatar

ThomasOMalley "Heb jij niet ergens een serieverkrachter te verdedigen?"

En wie zou dat moeten zijn?

Master Of Films "Trouwens waar is benjamin, ook al gevlucht?"

Dat ik deze dag nog mag meemaken. Dat benjamin en ThomasOMalley zijn opgesodemieterd en jij in je ééntje overblijft. Ik denk dat ik vanavond even een flesje champagne opentrek.

John Wayne

Avatar

^ All those negative waves....

Xenolicker

Avatar

Wow! Zou 'ie echt weer terugkeren?!

Guido96

Avatar

Wordt het niet eens tijd dat Filmtotaal zijn site naam veranderd naar Superhelden totaal? Of anders de Prive? Blijft weinig over zo. En dat is jammer want dit was een aantal jaar geleden echt minder

NieuwsFilm