Omschrijving eerste trailer 'Hellboy'!

Omschrijving eerste trailer 'Hellboy'!

Een bloederige film...

Tijdens de New York Comic-Con werd eindelijk een trailer van Hellboy vertoond. We hadden eigenlijk wel verwacht dat die online zou worden gezet, maar helaas moeten we nog even wachten op de eerste beelden van David Harbour als de rode duivel. Gelukkig zijn er wel omschrijvingen.

De site Screen Rant was zo vriendelijk die te bundelen tot een coherent geheel, dat we als bron voor deze omschrijving gebruikt hebben.

De trailer opent met een scène waarin Hellboy op een plaats delict aankomt. Het gebouw is omringd met agenten, en als Hellboy uit zijn voertuig stapt, richten agenten wapens op hem. Daarop roept hij aan hun kant te staan en biedt een van de agenten zijn excuses aan. Vervolgens gaat de trailer volop door wat beelden heen.

Zo worden de Bureau for Paranormal Research and Defense (BPRD) onthuld, evenals Professor Bruttenholm (Ian McShane). Hij merkt op dat zij de enigen zijn die het opnemen tegen de krachten van de duisternis. Toch is niet iedereen even blij met de aanwezigheid van Hellboy; zo merkt Daimio (Daniel Dae Kim) op dat ze het op horen te nemen tegen demonen en er niet mee moeten samenwerken.

Verder zijn er beelden van Hellboy die een geweer krijgt van Bruttenholm, de Good Samaritan en opmerkt dat zijn Hand of Doom goed werkt als wapen om dingen kapot mee te slaan. Hellboy is volgens Bruttenholm de enige hoop die er nog is, en onderbreekt tegen het einde van de trailer een ritueel van de Blood Queen (Milla Jovovich). Daarop merkt zij echter op dat hij precies op tijd komt. Waarom precies lijkt aan het einde van de trailer te zien, want dan verschijnt Hellboy met hoorns, vlammend zwaard en kroon.

Overigens zit er volgens de berichten ook heel wat bloed in de trailer, waarmee die duidelijk maakt dat de film R-Rated is. Vanaf april 2019 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair