Algemeen

'Rambo 5' luidt vermoedelijk einde franchise in

Daar wijst de titel op.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
De vijfde film in de Rambo-franchise heeft officieel een titel gekregen. De film van Sylvester Stallone, die wederom in de huid van John Rambo kruipt, heet Rambo 5: Last Blood. Daarmee lijkt het erop dat we met deze film afscheid moeten nemen van het personage en dat de cirkel straks rond is.

De eerste film rond Rambo, die in 1982 draaide, heette First Blood. Kortom: daarmee lijkt het verhaal van het personage tot een einde te komen. Dat zou passen binnen de creatieve keuzes die Stallone momenteel maakt. Zijn Rocky Balbao bleek bijvoorbeeld in Creed kanker te hebben en schijnt het einde van Creed II niet te halen.

Mocht Rambo het einde van Last Blood halen, dan zal het tegelijk waarschijnlijk alsnog de laatste keer zijn dat Stallone in de huid van het personage kruipt. In Last Blood moet John de dochter van een van zijn beste vrienden zien te redden. Zij wordt ontvoerd door een Mexicaans drugskartel.

Momenteel vinden de opnames plaats.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Civilian Supreme

Avatar

Lijkt me niet meer dan logisch dat dit het laatste deel is.

Decepticon

Avatar

Lijkt mij idd ook niet meer dan logisch.
Hij hoeft ook niet dood te gaan, het einde van Rambo 4 vond ik eigenlijk al perfect, laat deze man eindelijk rusten op zijn ranch na al die oorlog ellende.

donniebrasco

Avatar

Ik had sowieso liever 't alternatieve einde van First Blood gezien, met 't doodschieten van John J. Rambo door Kol. Trautman!

McGraig

Avatar

Het is geen gezicht met die cowboyhoed. Wie weet maken ze er nog wat van maar hij is toch wel erg op leeftijd voor een actiefilm

Robbepost

Avatar

Gezien de foto's lijkt me de volgende titel beter:

Ramboy 5: he's good, he's bad and he's ugly

Sparrow_LW

Avatar

zucht.... ik zie nog steeds Stallone als cowboy... ik zie geen Rambo....

Ik vind eigenlijk dat deel 3 al de laatste had moeten zijn....

lamoteg

Avatar

Kunnen nog terugkeren, Rambo zero en Rambo -1

Goku32

Avatar

GreenHornet zeg geen rare dingen, alstublieft niet dit is een mooie einden van een vette actie held. Dan hoeven we geen zoon dochter neef nichtje te zien. Klaar is klaar Rambo

nieuwslaatste nieuws

meest populair