Video

Trailer 'Glass' brengt 'Unbreakable' en 'Split' bij elkaar!

M. Night Shyamalan komt met derde deel in Unbreakable-filmreeks!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 19:12 in Video
Na een reeks motion posters is het dan eindelijk de beurt aan de tweede trailer voor de derde Unbreakable-film Glass van regisseur M. Night Shyamalan. Check de beelden hieronder en laat op de gebruikelijke plaats weten of je overtuigd bent.

De hoofdrollen in Glass zijn uiteraard voor Bruce Willis als David Dunn, Samuel L. Jackson als Elijah Price a.k.a. Mr. Glass en James McAvoy als Kevin Wendell Crumb a.k.a. The Horde a.k.a. The Beast. Andere belangrijke rollen zijn voor Sarah Paulson als Dr. Ellie Staple, Anya Taylor-Joy als Casey Cooke, Spencer Treat Clark als Joseph Dunn en Charlayne Woodard als Mrs. Price.

Vanaf 17 januari draait de thriller in de Nederlandse bioscoop.


In Glass zien we opnieuw Elijah Price, iemand met een levenslange obsessie voor stripboeken en gelooft dat superhelden - en superschurken - echt bestaan. Hij is de aartsvijand van de ogenschijnlijk normale burger Dunn, een bijzonder krachtig individu die om zijn familie geeft. Aangevuld met The Beast, het resultaat van de 23 persoonlijkheden van Kevin Wendell Crumb, is het vragen om verdere problemen.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Kakascii

Avatar

Wauw looks amazing !!!

trailer ziet er goed uit, goede toon kijk uit naar deze film !

Frietgezicht

Avatar

Vergeleken met Unbreakable lijkt het allemaal wat wat grootser qua actie en of dat nou positief is..
En in deze trailer is het voor mij nog onduidelijk of Willis dat karakter weer speelt of zoals de laatste jaren gewoon weer zichzelf die er amper zin in heeft.

Mav Damian

Avatar

Ziet er nog steeds goed uit. Wel een beetje vaag dat de moeder er terug inzit van Samuel L Jackson personages. Swat is maar een klein minpuntje. Benieuwd naar Willis!

007

Avatar

Die lijkt mij wel goed

nieuwslaatste nieuws