Celebrity

Channing Tatum doet het tegenwoordig met popster Jessie J

Een nieuwe liefde is geboren!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 12:08 in Celebrity
Hollywoodacteur Channing Tatum (Kingsman: The Golden Circle, Smallfoot) was na zijn scheiding weer een vrij man, maar lijkt inmiddels al een nieuwe liefde aan de haak te hebben geslagen. Tatum wordt namelijk sinds enkele maanden gekoppeld aan niemand minder dan de Britse popster Jessie J.

Hollywoodster Channing Tatum (38) heeft mogelijk een relatie met zangeres Jessie J (30), die in het echt Jessica Cornish heet. Entertainment Tonight beweert dat de twee sterren elkaar regelmatig zien. Van een serieuze relatie zou nog geen sprake zijn, maar Tatum en Cornish zouden het wel erg gezellig met elkaar hebben.

Een mooie prijs
Tatum ontmoette het The Voice-jurylid al eens tijdens een awardshow. Toen mocht Cornish hem een prijs uitreiken, maar nu gaat Tatum er dus schijnbaar met haar hart vandoor. Eerder was Tatum getrouwd met actrice Jenna Dewan. Afgelopen voorjaar liep hun huwelijk na acht jaar stuk. Samen hebben ze een dochtertje van vijf met de naam Everly.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mr.Spooky

Avatar

Zou ik liever Jenna Dewan hebben gehad.

GreenHornet

Avatar

Het gaat om persoonlijkheid niet het uiterlijk

kidcassidy

Avatar

@GreenHornet

Dat zou elke lelijkerd zeggen. Moet er niet aan denken om met een lelijkerd in bed te liggen. Ondanks haar mooie karakter zou ik er snel op uitgekeken zijn.

Goku32

Avatar

No shit gescheiden een dag later een nieuwe zo gaat dat in Hollywood in NL trouwens ook hahahaha

nieuwslaatste nieuws

meest populair