Video

Volgende trailer 'Shazam!' onthult flitsender pak

En terecht.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 22:30 in Video
De reeds verschenen teaser trailer voor Shazam! onthulde een wat tegenvallend superheldenpak. Geen worder dat er veel commentaar was op het kostuum dat nogal plastic / nep aandoet. Maar wees gerust; het wordt beter!

Na een gesprek met Giacomo Farci, de persoonlijke trainer van Mark Strong die in Shazam! de slechterik Doctor Thaddeus Sivana speelt, onthulde DC Film Chambers de volgende quote: "Dat is niet het definitieve pak. Het is sindsdien een stuk verbeterd. De tweede trailer zal dit laten zien."

Die tweede trailer zit ongetwijfeld vast aan de release van de een paar maanden eerder te verschijnen DC-film Aquaman. Deze verschijnt in december.

Nogmaals het wat magere pak van Zachary Levi's Shazam beoordelen? Check de eerdere trailer hieronder:


De regie van Shazam! ligt in handen van regisseur David F. Sandberg, bekend van de horrorfilms Annabelle: Creation (2017) en Lights Out (2016), en andere personages zijn onder meer Billy Batson (Asher Angel), Freddy Freeman (Jack Dylan Grazer) en The Wizard (Djimon Hounsou).

Shazam! is de eerste van drie DC-films in 2019 en moet op 5 april in de Nederlandse bioscoopzalen debuteren.

12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Had liever een R rated film gezien

Marklar

Avatar

Dus dit is een artikel over een nog niet verschenen trailer...

ridjieddo

Avatar

@Marklar: tja...Volgens Filmtotaal worden dit soort onzin-artikelen goed bezocht en proberen ze de ‘balans’ te vinden tussen clickbaits en artikels met echte toegevoegde waarde...misschien is dat een goede voornemen voor 2019, want ik zie voorlopig niet de zogenaamde balans

Xenolicker

Avatar

^ Gedraag je een beetje, Marklar, je bent tenslotte een marklar hier, en niet op je eigen marklar.

Steve-O

Avatar

Volgens mij gaat dit Deadpool Light worden :P

Prince John

Avatar

@ Steve-O
Of gewoon troep?

Tim78

Avatar

Wat is dit voor bagger? Dat pak ziet er niet uit in de trailer

Sunspot

Avatar

Heeft wel beetje een gayvibe, kinderfilm ook denk.

Xenolicker

Avatar

^ Dit gaat helemaal goed komen, denk ik. De volgende trailer gaat ons allemaal omver blazen met verbazingwekkende nieuwe special effects, gave actiescenes, en een indrukwekkende outfit. Shazam!

Goku32

Avatar

Deze sla ik over, haal hem wel een x uit de budget bak bij de media markt

Xenolicker

Avatar

^ Ik zou er niet op rekenen, Goku32, mijn dichtstbijzijnde filiaal heeft in ieder geval al geen budgetballen meer. (ik bedoel natuurlijk budgetbakken maar mijn woordvoorspelling maakte er budgetballen van en dat woord verrast me en lijkt me waard om even dieper over na te denken, dus ik laat het gewoon maar staan)

Dukat

Avatar

Zijn pak komt regelrecht uit B-films van de jaren '70....

nieuwslaatste nieuws

meest populair