Algemeen

Derde pak voor Spider-Man in 'Spider-Man: Far From Home' prijsgegeven

Dit keer ook een fraai rood-zwart pak.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 10:13 in Algemeen
Ondertussen zijn er al heel wat foto's vanaf de set van het vervolg op Spider-Man: Homecoming (2017) online verschenen. Na onderstaande reeks nieuwe foto's, gemaakt tijdens publieke opnames, wordt duidelijk dat Spider-Man in Spider-Man: Far From Home (2019) heel wat kostuums zal dragen.

Dit keer draagt Tom Hollands Peter Parker een rood/zwart pak met een dezelfde klein Spider-Man logo met een wit randje. Een nieuw high tech pak van Tony Stark? Het is in ieder geval een pak dat een hoog Steve Ditko-gehalte heeft. Het pak heeft volgens de kenners zelfs iets weg van het Superior Spider-Man kostuum. Op de foto's is ook Zendaya's Michelle Jones te zien.

Over het plot van Far From Home is niet veel bekend. De film speelt zich in ieder geval voor grote delen af in Europa en de slechterik is Jake Gyllenhaals Mysterio. Ook zullen we Samuel L. Jacksons Nick Fury en Cobie Smulders' Maria Hill te zien krijgen in de eerste film na Avengers 4.

De film van regisseur Jon Watts (Spider-Man: Homecoming, Cop Car) staat gepland voor juli 2019.
3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ray1976

Avatar

Toch op andere foto's is het rood/blauw (heel donker dat wel)

Ereptile

Avatar

semi-off topic maar ik vermaak me echt prima met de nieuwe spider-man game!

Master Of Films

Avatar

Marvel's Spider-Man is een idd een prima game.

nieuwslaatste nieuws