Algemeen

Cheetah stoeit op foto's 'Wonder Woman 1984'

De slechterik van Kristen Wiig.

door Bram de Groot om 06:35 in Algemeen
De opnames voor de DC-film Wonder Woman 1984 zijn nog in volle gang en hieronder zie je foto's van actrice Kristen Wiig (Ghostbusters, The Diary of a Teenage Girl) die in de superheldenfilm het personage Barbara Ann Minerva speelt. Op de set stoeit ze met een voorbijganger; iemand die haar berooft?

In de tweede Wonder Woman-film na het succesvolle Wonder Woman uit 2017 groeit Wiigs personage uit tot Cheetah. In de comics heeft deze slechterik katachtige krachten met bovenmenselijke snelheid en kracht en is ze enorm gevoelig voor haar omgeving. Ook heeft ze enorm scherpe hoektanden en klauwen. Ze krijgt deze van de god Urzkartaga. Hoe dit in de film wordt verwerkt is niet bekend.

Onderstaande foto's (via Daily Mail) werden genomen in Hyde Park in Londen. Hoe Cheetah eruit komt te zien in de film wordt voorlopig nog geheim gehouden. En raar is dat niet. De film verschijnt pas over een jaar.


Er zijn ook rollen voor onder meer Gal Gadot als Diana Prince / Wonder Woman, Chris Pine als Steve Trevor, Robin Wright als Antiope, Connie Nielsen als Hippolyta en Pedro Pascal in een nog onbekende rol. De DC-superheldenfilm van Patty Jenkins (Monster, 2003) draait vanaf 31 oktober 2019 in de Nederlandse bioscoopzalen.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

JIGSAW8

Avatar

Maar Steve trevor is toch dood dus wtf

nieuwslaatste nieuws

meest populair