Nieuwe topfavoriet voor rol James Bond

Na Daniel Craig wordt het Robb Stark.

De geruchten rond een opvolger voor Daniel Craig als James Bond blijven maar komen. Dat terwijl de acteur de rol gewoon nog speelt in het aankomende Bond 25, dat geregisseerd wordt door Cary Fukunaga. Toch horen we veel geruchten over een opvolger.

Fanfavoriet voor de rol is lange tijd al Idris Elba, maar we hebben ook Henry Cavill voorbij horen komen. Nu voegt The Sun een nieuwe naam aan de lijst toe. Richard Madden zou topfavoriet zijn bij producent Barbara Broccoli. "Niet alleen staat hij bovenaan de lijst van Barbara, ze is ook bereid hem de rol aan te bieden, " meldt de krant.

De acteur brak door als Robb Stark in HBO-hitserie Game of Thrones. Daarnaast was hij te zien in Medici: Masters of Florence, waarin hij Cosimo de Medici speelde en recent in BBC-hitserie Bodyguard. Daarin was hij sergeant David Budd, en die rol zou Broccoli's ogen op hem hebben doen vallen.

Voorlopig is het echter niet heel relevant, want de eerstvolgende Bond-film met een nieuwe acteur in de rol zal niet voor 2022 of 2023 te zien zijn. Craigs zwanenzang als 007 is in februari 2020 te zien.



NieuwsFilm

meest populair