Video

Gelekte trailer 'Hellboy' toont maffere Hellboy

De eerste beelden.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot om 18:54 in Video
Even geleden debuteerde tijdens New York Comic Con de eerste teaser trailer voor de reboot Hellboy. Ondanks dat velen het wel verwachten, plaatste Lionsgate de beelden niet direct online. Nu is er echter een stiekem opgenomen versie online uitgelekt, via het Facebook account COMCOM. Check de beelden hieronder!

Het is de Amerikaanse acteur David Harbour, bekend uit Netflix' Stranger Things, die in de huid stapt van de Duivelse antiheld. Deze zagen we een paar jaar geleden nog in twee films van Guillermo del Toro, die eigenlijk onderdeel zouden zijn van een niet afgeronde trilogie. Nu is er dus de reboot, geleid door regisseur Neil Marshall, bekend van onder meer The Descent en Game of Thrones. Recent werd de film uitgesteld, van 11 januari 2019 naar 12 april 2019.

De gelekte New York Comic Con teaser trailer, (ook) te bekijken op Reddit.

The Hellboy trailer got leaked, thoughts? from r/movies


Andere personages in de nieuwe Hellboy zijn Professor Broom (Ian McShane), de Blood Queen (Milla Jovovich), Major Ben Daimio (Daniel Dae Kim), Alice Monaghan (Sasha Lane), Ganeida (Penelope Mitchell) en Merlin (Brian Gleeson).

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

kidcassidy

Avatar

Ziet er goed uit, voor zover we kunnen zien althans ;)

Goku32

Avatar

Ik zie helemaal niks

SeanDeNiro

Avatar

Dit is wel een heel trieste trailer. Beter gewoon wachten tot er een fatsoenlijke versie komt. Het is niet de trailer van here Jezus. Zo speciaal is het nou ook weer niet, al ben ik wel benieuwd.

Novarellum

Avatar

"Het is niet de trailer van here Jezus". Waar slaat dat op?

nieuwslaatste nieuws

meest populair