Hoe slechterik Darkseid er in 'Justice League' uit had kunnen zien

Snyder had hem graag gezien.

Degene die superheldenfilms en in het bijzonder de films van DC volgt weet dat de productie van Justice League alles behalve vlekkeloos is verlopen. Regisseur Zack Snyder vertrok om privéredenen vroegtijdig van de set en de film werd uiteindelijk niet zo afgerond als Snyder had gewild. Zo ontbrak er van de slechterik Darkseid ieder spoor en deze had eigenlijk wel in de film moeten opduiken, naar verluidt aan het einde van de film.

Snyder heeft een paar dagen geleden bevestigd dat de slechterik Darkseid onderdeel was van zijn versie, de zogenaamde 'Snyder Cut" die waarschijnlijk niet als eindproduct bestaat. In één van de scènes in Justice League verwijst Bruce Wayne (Ben Affleck) naar iets nog duisterder. Volgens Snyder is dit een nieuwe hint naar de komst van Darkseid, zeg maar de Thanos van DC Comics. Snyder wilde een Justice League-tweeluik, met in deel 2 een grootse aanwezigheid van de DC-megavillain.

VERO: Zack just confirmed the "something darker" line meant Darkseid from r/DC_Cinematic


Van die Darkseid is ook een ontwerp verschenen. Deze zou een indruk moeten geven van hoe de slechterik eruit zou gaan zien in Justice League - Part 2, ooit gepland voor 2019. Het ontwerp werd gemaakt door een fan, butterbarr, die zijn grafische weergave baseerde op beschrijvingen en beelden van achter de schermen bij Justice League. Het is dus geen officiële concept-art van Warner Bros. of Snyder.



NieuwsFilm

meest populair