Algemeen

'Avengers 4' wordt nog erger voor de personages

Infinity War is er niets bij.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jim Pedd om 22:30 in Algemeen
Heel veel kon Elizabeth Olsen niet zeggen, maar volgens de actrice wordt Avengers 4 nog veel erger voor de Marvel-helden dan Avengers: Infinity War dat was. Het lijkt erop dat de strijd tegen Thanos (Josh Brolin), die culmineerde in de moord op het halve universum, nog veel gruwelijker wordt.

"Het wordt alleen maar erger", vertelde Olsen. Meer dan dat kon en mocht ze niet vertellen over het verhaal van de vierde Avengers-film. Wel kon ze vertellen dat de droom die haar personage in Age of Ultron in het hoofd van Tony Stark (Robert Downey Jr.) niet per se als profetie gezien moet worden.

"Het was niet iets waarvan ik me herinner dat iemand zei dat we dat in Infinity War zouden tonen - er was nog geen Infinity War op dat moment. Maar ik denk altijd dat het iets was dat zou gebeuren als UItron zou winnen. Maar ik denk dat het veel interessanter is om er zo over na te denken als jullie doen", aldus de actrice.

Avengers 4 draait vanaf 3 mei 2019 in de bioscoop.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SplashySleet20

Avatar

3 mei? 24 april in nederland toch? Ik

Pruiszie

Avatar

Eerlijk, veel artikels over Avengers 4, maar vooralsnog kan ik niet wachten tot het April is en die film ga zien!

Guyon2002

Avatar

@SplashySleet20
Begint inderdaad vrij verwarrend te worden. FT zegt 3 mei, op IMDB staat 2 mei (in NL) en op de site van Pathé staat 24 april.

Civilian Supreme

Avatar

Vraag me af hoe 'erg' het gesteld is met de hoofdpersonages wanneer de aftiteling over het scherm rolt.

nieuwslaatste nieuws

meest populair