Celebrity

Peter Dinklage boeit het geen moer wat Hollywoodsterren als ontbijt hadden

De acteur houdt werk en privé graag strak gescheiden.

door Jeffrey Kouters om 10:08 in Celebrity
Hollywoodacteur Peter Dinklage (Avengers: Infinity War, Pixels) hekelt het feit dat steeds meer bekende sterren haast hun volledige privéleven delen op social media. Dinklage staat erom bekend nauwelijks iets los te laten over zijn persoonlijke leven. "Mij boeit het toch niet wat Meryl Streep als ontbijt heeft gegeten?", aldus Dinklage in een interview met Vulture.

De succesvolle Amerikaanse acteur Peter Dinklage (49) houdt zijn leven buiten de schijnwerpers zoveel mogelijk geheim. Dinklage vertelt in een nieuw en uitgebreid interview met Vulture dat hij helemaal niets heeft met social media. "Het wordt steeds moeilijker om dingen te negeren, want door social media weten we echt alles van iedereen", vertelt Dinklage aan het blad. "Toen ik opgeroeide wist ik helemaal niets van mijn favoriete acteurs".

Kennis over ontbijt tast magie acteurs aan
"Ik wist toen niet wat Marlon Brando, Meryl Streep en Alan Arkin bij hun ontbijt hadden gegeten", vervolgt Dinklage zijn pleidooi. "Nu schijnt het normaal te zijn om je ontbijtje met de hele wereld te delen". Volgens de Games of Thrones-ster schaden social media de interpretatie van het werk van acteurs. "Zulke dingen moet je allemaal echt niet willen weten over een acteur. Dat haalt wat van de magie af".

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Groot gelijk. Ik heb zelfs kennissen van fb gegooid de laatste jaren door dat soort onzin. Elke bezigheid of elke dag foto’s van de kids posten. Dat je als ouders trots bent op je kids is logisch maar ze moeten ook begrijpen dat anderen het niks kan schelen als ze weer een pannenkoek eten of iets leuks gedaan hebben.

Moviemagic

Avatar

Ik snap die behoefte ook niet om te plaatsen dat je in een dierentuin bent geweest of gegeten hebt bij een lokaal restaurantje. Foto's erbij van voor-, hoofd- en nagerecht. Wat moet je met dergelijke informatie? Soms denk ik dat het wel aan mij zal liggen want miljoenen mensen doen dit.

Kakascii

Avatar

@moviemagic ligt zeker niet aan jou, ligt aan de mensen die vanity zoeken en willen laten zien dat ze laatste mode kunnen volgen !

Harrie69

Avatar

Peter Dinklage. Mijn held.

Ereptile

Avatar

Najah leuke foto's delen van uitjes is wel leuk (voor vrienden en familie). Ik snap echter ook niet waarom je je boterham met kaas moet delen op fb/instagram/snapchat etc.... Soms gaan ze zo ver dat er zelfs een vlog komt...

Tycho Nestoris

Avatar

Hij heeft groot gelijk. Ik kijk best weinig op Facebook, want er zijn maar al te veel mensen die complete onzin posten. Het is gewoon erg onnodig om steeds de wereld in te gooien wat je precies hebt gedaan op een dag. Leef je leven gewoon voor jezelf.

Sunspot

Avatar

Zo een hekel aan die kutfoto;s van het ontbijt, en nog veel meer.

INsta bijv heeft ook veel leuke dingen, maar zo veel onzin daar, tgengwoordig denken al die meiden ook dat ze allemaal model zijn, influencers :

nieuwslaatste nieuws

meest populair