Peter Dinklage boeit het geen moer wat Hollywoodsterren als ontbijt hadden

Peter Dinklage boeit het geen moer wat Hollywoodsterren als ontbijt hadden

De acteur houdt werk en privé graag strak gescheiden.

Hollywoodacteur Peter Dinklage (Avengers: Infinity War, Pixels) hekelt het feit dat steeds meer bekende sterren haast hun volledige privéleven delen op social media. Dinklage staat erom bekend nauwelijks iets los te laten over zijn persoonlijke leven. "Mij boeit het toch niet wat Meryl Streep als ontbijt heeft gegeten?", aldus Dinklage in een interview met Vulture.

De succesvolle Amerikaanse acteur Peter Dinklage (49) houdt zijn leven buiten de schijnwerpers zoveel mogelijk geheim. Dinklage vertelt in een nieuw en uitgebreid interview met Vulture dat hij helemaal niets heeft met social media. "Het wordt steeds moeilijker om dingen te negeren, want door social media weten we echt alles van iedereen", vertelt Dinklage aan het blad. "Toen ik opgeroeide wist ik helemaal niets van mijn favoriete acteurs".

Kennis over ontbijt tast magie acteurs aan
"Ik wist toen niet wat Marlon Brando, Meryl Streep en Alan Arkin bij hun ontbijt hadden gegeten", vervolgt Dinklage zijn pleidooi. "Nu schijnt het normaal te zijn om je ontbijtje met de hele wereld te delen". Volgens de Games of Thrones-ster schaden social media de interpretatie van het werk van acteurs. "Zulke dingen moet je allemaal echt niet willen weten over een acteur. Dat haalt wat van de magie af".

NieuwsFilm

meest populair