De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Het was een rustig weekje.

Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films uit die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn.

The Night Comes for Us (19 oktober)
Bekijk de afbeeldingRegie: Timo Tjahjanto | Cast: Iko Uwais, Julie Estelle, Joe Taslim, Sunny Pang | Bekijk de trailer
Fantastisch ontvangen Netflix Original. Centraal staat Ito, die ooit opdrachten voor de maffia uitvoerde. Zijn missie: een jong meisje beschermen terwijl hij probeert te ontsnappen aan zijn voormalige bende. Maar zijn verdwijning maakte dat er een gewelddadige bendeoorlog losbreekt op de straten van Jakarta. Een oorlog waarin hij moet zien te navigeren.

Brave (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mark Andrews, Brenda Chapman | Cast: Kelly Macdonald, Billy Connolly, Emma Thompson, Julie Walters | Bekijk de trailer
Heerlijke Pixar-film rond Merida, een vaardig boogschutter en de dochter van King Fergus. Ze wil echter geen prinses zijn en besluit op avontuur te gaan. Als ze in de bossen een excentrieke oude heks tegenkomt, vervult die een wens. Een wens met grote gevolgen die ze nooit had kunnen overzien. Aan Merida de taak om alles terug te draaien.

Django Unchained (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Quentin Tarantino | Cast: Jamie Foxx, Christoph Waltz, Leonardo DiCaprio, Kerry Washington | Bekijk de trailer
Deze Tarantino-film stond eerder al op Netflix, maar keert nu terug. Django is een slaaf die bevrijd wordt door Dr. King Schultz, een Duitse premiejager die zoekt naar de Brittle-brothers. Alleen Django kan hem helpen. In ruil daarvoor zal Schultz Django helpen zijn vrouw terug te vinden. Dat brengt het duo uiteindelijk tot Calvin Candie, eigenaar van een eigen katoenplantage, waar hij zijn slaven vreselijk mishandelt.

Sanju (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rajkumar Hirani | Cast: Ranbir Kapoor, Paresh Rawal, Manisha Koirala, Vicky Kaushal | Bekijk de trailer
Het leven van Sanjay Dutt is behoorlijk dramatisch. Hij werd filmster, het idool van velen, maar raakte verslaafd aan verschillende middelen en kreeg te maken met de onderwereld. Vervolgens was er de speculatie dat Sanjay wel eens terrorist zou kunnen zijn. Een film die kijkt naar een man die het allemaal maar overkwam.

Weg van Jou (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jelle de Jonge | Cast: Peter Bolhuis, Leny Breederveld, Guy Clemens, Nick Golterman | Bekijk de trailer
De stadse Evi wordt met frisse tegenzin door haar werkgever overgeplaatst van hip Rotterdam naar stil Zeeuws-Vlaanderen. Weigeren is geen optie, haar carrière valt of staat met slagen in de Zeeuwse regio. Ze laat haar comfortabele stadse leven van uitgaan en veel consumeren achter zich en begint met vallen en opstaan aan haar nieuwe leven in Zeeuws-Vlaanderen. Uiteindelijk moet ze kiezen: blijven in de Zeeuwse klei, of toch terugkeren naar haar vriend Lennaert in Rotterdam. De schipper Stijn maakt die keuze niet makkelijk.

En verder...
En dan de rest van de films die Netflix geplaatst heeft.

Familiefilm

De Wilde (2006)


NieuwsFilm

meest populair