Nieuwe foto's 'Men in Black' spin-off 'MIB' na afronding opnames

Nieuwe foto's 'Men in Black' spin-off 'MIB' na afronding opnames

Met Agent H, Agent M en Agent O.

In 1997 debuteerde het origineel Men in Black en daarna volgden Men in Black II (2002) and Men in Black 3 (2012). In de zomer van 2019 keert de franchise voor een derde keer terug en nu is het voor de spin-off reboot MIB waarin twee (of drie) nieuwe zwart geklede agenten de wereld verdedigen tegen bedreigingen uit het grotere universum.

De opnames zijn deze week afgerond door regisseur F. Gary Gray (Straight Outta Compton, The Fate of the Furious) en hoofdrolspeler Chris Hemsworth (Thor: Ragnarok, Bad Times at the El Royale) deelde in dat kader via Instagram weer wat foto's vanaf de sets in Londen, Marokko, Italië en New York. Op de foto's is hij uiteraard te zien met zijn MiB-buddy Tessa Thompson (Thor: Ragnarok, Creed II) en ook regisseur Gray is op één van de shots te zien.

In de spin-off speelt Hemsworth de rol van Agent H en Thompson is Agent M. Daarnaast duikt ook Agent O (Emma Thompson) op, is Liam Neeson het hoofd van de Britse MIB en speelt Kumail Nanjiani het personage Pawny. Het verhaal draait om een mysterieuze moord die de MIB-agenten rond de wereld stuurt.

Vanaf 20 juni 2019 in de Nederlandse bioscoopzalen!



NieuwsFilm

meest populair