Algemeen

Cool beeld Darkseid uit Zack Snyders compleet andere 'Justice League'

Cyborg was dé man geworden.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot om 19:42 in Algemeen
Met de aanstaande release van Aquaman wordt er weer wat vaker terug gekeken naar de DC-film die een jaar geleden verscheen, het niet zo sterk ontvangen Justice League. Er zijn weer wat aardige details onthuld.

Als eerste is er concept-art opgedoken van de niet gebruikte slechterik Darkseid. Onderstaande afbeelding laat de DC-slechterik in zijn jonge jaren zien. Regisseur Zack Snyder reageerde via Vero en gaf aan dat de slechterik in gevecht zou gaan met de Griekse god Ares. In een alternatieve startscène zou Darkseid op aarde zijn op zoek naar iets dat hem onverslaanbaar zou maken. Dit leidde vervolgens tot de bekende 'Anti-Life Equation' discussie. Check het beeld en de vergroting.


Ook dook er een iets ouder interview met Ray Fisher op. De acteur speelde in Justice League de rol van Victor Stone/Cyborg. In het interview geeft hij aan dat hij geen idee heeft wat de toekomst gaat bieden. Ook geeft hij zeer stellig aan dat er veel meer dan een paar scènes in de montagekamer zijn achtergebleven:


"Wat ik zal zeggen is dat Zack heel specifieke plannen had voor Cyborg. En Zack heeft waarschijnlijk genoeg beeldmateriaal opgenomen voor de eerste film om er zelfs twee films van te maken. Hij had denk ik een trilogie in gedachten. En als zijn visie tot wasdom was gekomen, dan zou Cyborg waarschijnlijk een van, zo niet de krachtigste, metahuman in het filmuniversum zijn geweest."

Check hieronder het interview met Fisher tijdens het Heroes and Villains Fan Fest in New Jersey, uit september.4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

STYD

Avatar

Blijft toch jammer dat ze Snyder zijn gang niet hebben laten gaan. Tegenwoordig kan een slechte recensie een heel studio doen wankelen. Wat we nu met JL hebben gekregen sloeg echt letterlijk nergens op.

Civilian Supreme

Avatar

Ze hadden hem ook gewoon de volledige vrijheid moeten geven om de film te maken zoals hij deze bedoeld had.
Hij had een bepaalde visie en of je dat nu goed vindt of niet daar hadden ze gewoon aan vast moeten houden. Het kan onmogelijk slechter zijn dan wat we hebben gekregen, sterker nog hij had een aantal zeer coole scenes voor ons klaarstaan. Ik vind het echt ontzettend jammer dat we het waarschijnlijk nooit te zien krijgen. Wat een prutsers daar bij WB!

Sunspot

Avatar

Ja, jammer, meerdere unreleased gezien, met Lex ook, zo zonde.

Maar is zo vaak, studio's moeten zich niet zo veel bemoeien altijd met films.

Zelfde met Prometheus 2012, WTF, echt scenes die zo goed zijn en meer en dan niet in de film

nieuwslaatste nieuws

meest populair