Algemeen

Mooie 'Blade Runner 2049'-actrice in 'Knives Out' van Rian Johnson

Ana de Armas naast Craig, Evans, Stanfield en Shannon.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot om 20:22 in Algemeen
Ondanks dat Blade Runner 2049 geen doorslaand financieel succes bleek, is iedereen het er waarschijnlijk wel over eens dat actrice Ana de Armas een bijzonder mooie vrouw is. Ze was te zien als de digitale vriendin van hoofdpersonage Officier K / Joe. Nu is de actrice aangetrokken voor een rol in de volgende film van Star Wars: The Last Jedi-regisseur Rian Johnson.

De Cubaanse actrice zal in Knives Out te zien zijn naast de grote namen Daniel Craig, Chris Evans, Lakeith Stanfield en Michael Shannon. De mysteriethriller zal zich richten op een moord die wordt onderzocht door twee detectives, gespeeld door Craig en Stanfield. Welke rol De Armas speelt is niet onthuld.

De Armas, ook bekend uit Knock Knock (2015) en War Dogs (2016), is komende periode te zien in de volgende film van Danny Boyle en Three Seconds met namen als Clive Owen en Rosamund Pike.

Johnson start de opnames voor Knives Out volgende maand en de film zal ongetwijfeld in 2019 moeten verschijnen.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Steve-O

Avatar

Ik vond haar performance in Blade Runner 2049 erg sterk, ze is inderdaad ook ontzettend mooi.

Hans43

Avatar

Ik hoop zo dat deze film flopt.

Sunspot

Avatar

ZEker prachtige vrouw, en die scene ook waar ze naakt is, jeetje, zo hot!

Speelde ook erg goed.

nieuwslaatste nieuws

meest populair