Algemeen

Quantum Realm belangrijk in 'Avengers 4' en verdere films

Aldus Michael Douglas.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
Voor wie Ant-Man and the Wasp heeft gezien weet dat de Quantum Realm, waarover al in het eerste deel werd gesproken, een belangrijke rol speelt. In Ant-Man uit 2015 wordt al duidelijk dat de eerste Wasp / Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer) vast komt te zitten in de onbekende alternatieve realiteit. In gesprek met On Air with Ryan Seacrest liet Michael Douglas (Hank Pym) weten dat die realiteit een belangrijke rol gaat spelen in het Marvel Cinematic Universe (MCU). Let op... spoilers!

"Ik bedoel, alle films. De Quantum Realm, dat is de sleutel. De Quantum Realm speelt een belangrijke rol in alle volgende hoofdstukken van de Marvel-films," was Douglas' antwoord op de vraag of Ant-Man and the Wasp direct aansluit op wat er nog gaat komen in het MCU.

In het nafilmpje van Ant-Man and the Wasp is het Paul Rudds Ant-Man die blijft steken (zie onder) in de Quantum Realm, net nadat Thanos in zijn vingers heeft geknipt in Avengers: Infinity War. Aangezien Ant-Man een (belangrijke) rol speelt in Avengers 4 mag bijna aangenomen worden dat hij in die realiteit een poortje vindt. De Quantum Realm schijnt namelijk ook een soort van teletijdmachine te zijn.

Hoe de Quantum Realm een rol speelt in Avengers 4 zien we vanaf begin mei in de Nederlandse bioscoop.4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Ik vind die hele realm niet bijzonder.
Maar Pfeiffer had het blijkbaar naar dr zin. Komt dr na 30 jaar uit alsof ze een uurtje naar de spa is geweest. Lekker vrolijk, fris en met een laag plamuur op de smoel.

GreenHornet

Avatar

Nu snap ik ook dat je Avengers eerst moet kijken en dan Antwasp

Civilian Supreme

Avatar

Die Quantum realm kunnen ze nu voor elk dingetje gebruiken om gebeurtenissen te verklaren of te herstellen, waardeloos eigenlijk. Net als dat er tegenwoordig in elke serie en film multiversums zijn, haalt totaal alle spanning weg want we kunnen altijd weer verder in een andere realiteit of een persoon terughalen die dood is gegaan.

Ang3l

Avatar

Quantum Realm wordt een soort deus ex machina, dat vind ik wel jammer.

nieuwslaatste nieuws