Algemeen

Foto 'Aquaman' zet Willem Dafoe's Vulko op grote haai

Daar is dan het personage van Dafoe.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot om 12:45 in Algemeen
De DC-film Aquaman wordt niet alleen een groots onderwaterspektakel. Ook herbergt de superheldenfilm heel wat personages. Eén van die personages is Vulko en hij is tot op heden nog niet heel duidelijk opgedoken in de reeds verschenen foto's en trailers. Tot nu dus!

Er is namelijk een foto online gezet met Willem Dafoe's Vulko op een enorme gepantserde haai. Het is duidelijk dat het personage deel zal nemen aan de enorme clash die zal plaatsvinden onder de waterspiegel. Deze clash werd wel geteast in de trailers.


Overigens hadden we Dafoe (Murder on the Orient Express, The Florida Project) al moeten zien in Justice League, maar ook zijn personage werd geschrapt uit de film die eind 2017 verscheen na heel wat geknip en geplak in de montagekamer.

Met James Wans Aquaman is dit wel anders, aangezien Warner Bros. zich niet of nauwelijks zou hebben bemoeid met het eindresultaat. De DC-film staat gepland voor 20 december.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Xenolicker

Avatar

Ze lijken hiermee zo'n rijke filmwereld neer te zetten, ik verwacht straks een spinoff over het leven van een haaienvanger/temmer/trainer.

Tycho Nestoris

Avatar

Neemt iemand dit soort films nog überhaupt serieus?

Civilian Supreme

Avatar

Deze film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Effie

Avatar

Aaah ze hebben leatherbacks! Nou de vijand kan wel inpakken!

nieuwslaatste nieuws

meest populair