Algemeen

Drie (bekende) namen voor 'Annabelle 3'!

The Conjuring-franchise bouwt uit!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot om 13:26 in Algemeen
Deze week is duidelijk geworden dat Warner Bros. vaart gaat maken met het Conjuring-filmuniversum. Na het succes van The Nun moet volgend jaar een derde deel verschijnen in de Annabelle spin-off reeks. Drie van de belangrijkste hoofdrolspelers zijn bekendgemaakt.

Als eerste is onthuld dat The Conjuring-hoofdrolspelers Patrick Wilson en Vera Farmiga te zien zullen zijn in Annabelle 3. Het is de eerste keer dat deze acteurs in een spin-off gaan opduiken. Ze zijn waarschijnlijk voornamelijk te zien doordat de derde Annabelle een vervolg is op het origineel uit 2013. In Annabelle 3 zullen Ed en Lorraine de pop naar hun 'Artifacts Room' brengen, zodat ze geen schade aan kan brengen. Toch ontwaakt ze het kwaad en dochter Judy (McKenna Grace) is haar beoogde doelwit.

De hoofdrol wordt ingevuld door actrice Katie Sarife, bekend uit onder meer Girl Meets World. Zij zal een vriend van Judy's neef en babysitter spelen. Een andere rol is voor Madison Iseman en de regie ligt in handen van Gary Dauberman, de scriptschrijver van de eerdere Annabelle-films.

Annabelle 3 volgt op de eerste film Annabelle uit 2014 en de prequel Annabelle: The Creation uit 2017. Deze delen noteerden respectievelijk $257,0 miljoen en $306,5 miljoen aan de wereldwijde bioscoopkassa's. Het productiebudget was gezamenlijk zo'n $21,5 miljoen. De complete franchise wist tot op heden $1,6 miljard op te halen, bij een gezamenlijk productiebudget van ruim $100 miljoen.

Annabelle 3 staat gepland voor 4 juli 2019. The Conjuring 3 staat al vast op 11 september 2020 en daarna verschijnt waarschijnlijk The Crooked Man, een spin-off van The Conjuring 2.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Deze kan wel eens alle recorden verbreken

JIGSAW8

Avatar

Haha fk clickbait....

nieuwslaatste nieuws

meest populair