Algemeen

Timothée Chalamet over 'Little Women' en het spelen van Batman

De jonge acteur krijgt het druk de komende tijd!

door Wouter Drummen om 12:49 in Algemeen
Timothée Chalamet mag dan pas 22 jaar oud zijn, de acteur is nu al een van Hollywoods grootste namen. Zo wist hij bijvoorbeeld hoge ogen te gooien met Call Me By Your Name en Lady Bird in 2017, en vanaf deze maand is hij te zien in Beautiful Boy. Maar er zijn ook alweer de nodige andere projecten gepland, waar de acteur zich onlangs over uit liet

Zo zal hij o.a. te zien zijn in de remake van Little Women, waarin hij de rol van Laurie zal vertolken. Greta Gerwig is de regisseuse van het project, wat voor Chalamet zijn tweede samenwerking met Gerwig zal zijn: ''Ik zou alles doen voor Greta'' begon Chalamet: ''De opnames zijn van start gegaan, maar ik hoef pas over een weken op de set te komen. Ze hebben me namelijk de tijd gegeven om Beautiful Boy te gaan promoten, daar ben ik hen erg dankbaar voor''.

''Hoe dan ook, ik kijk ernaar uit om ermee te beginnen. Ik had het boek nog nooit gelezen, maar ik wist dat het een klassieker was en door de repetities ben ik me bewust geworden van zijn legendarische status. Laurie is een geweldig personage om te spelen, ik verheug me erop!'' Ook werd er een link gelegd naar Christian Bale, die Laurie speelde in de Little Women film uit 1994. Maar zou Chalamet ook interesse hebben om in de voetsporen te treden van Bale als Batman?

De journalist zei dat het een gerucht was dat de ronde deed op het internet. Hierop had Chalamet het volgende te zeggen: ''Daar weet ik eerlijk gezegd niks vanaf. Hoe dan ook, The Dark Knight is een van mijn favoriete films, maar ik denk niet dat ik nu al Batman zou willen spelen. Bale speelde Batman toen hij volgens mij 38 was. Maar ik zeg nooit nee; ik wil gewoon meedoen aan projecten die de moeite waard zijn!''

Ook zal Chalamet een van de hoofdrollen vertolken in Villeneuve's Dune.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Rutherford

Avatar

Deze jongeman is mij volledig onbekend. Om nu te zeggen Hollywoods grootste namen... Dat zijn voor mij toch nog steeds Pitt, Depp, Tom Cruise en co.

Artificialis

Avatar

Het is ongetwijfeld een hele sympathieke jongen, maar ik ben los van zijn bijrol in Interstellar ook volstrekt onbekend met deze acteur. Waarom hij een goede Batman zou zijn is mij niet helemaal duidelijk.

Dat gepraat ook steeds over nieuwe Batmans en Jokers! Als Ben Affleck ermee stopt wordt het niet tijd voor een nieuwe Batman, maar tijd voor een periode zonder Batman.

Steve-O

Avatar

Zijn performance in Call Me By Your Name was fantastisch.

Prince John

Avatar

@ Rutherford en Arti
Dan hebben jullie heel wat moois gemist...

Artificialis

Avatar

Een liefdesverhaal tussen een jongen en een man is nou niet direct het genre waar ik zelf erg warm voor loop.. Het zal vast goed zijn gemaakt.

Rich Art

Avatar

@Artificials: Ik zou het toch eens een kans geven...

Sk4ffa-Tys0n

Avatar

Ken hem niet van films of televisie series,Als het gerucht uitkomt, dan kan hij beter alvast gaan trainen.

NieuwsFilm

meest populair