Jason Momoa durft al te praten over 'Aquaman 2'

Jason Momoa durft al te praten over 'Aquaman 2'

De hoofdrolspeler kent geen faalangst.

Tot op heden heeft alleen Wonder Woman binnen het DCEU officieel een vervolg verdiend. Deze wordt nu opgenomen en moet in het najaar van 2019 te zien zijn. Dit kunnen Man of Steel, Batman v Superman: Dawn of Justice, Suicide Squad en Justice League tot op heden niet navertellen. Dus om nu al over een vervolg op Aquaman te beginnen, zou iets te voorbarig klinken.

Hoofdrolspeler Jason Momoa heeft er maling aan en gaf tegenover Total Film toe dat hij al nagedacht heeft over Aquaman 2. Zeker over de openingsscène.


"Toen we Aquaman aan het opnemen waren, bedacht ik een openingsscène voor Aquaman 2. Ik ging naar producent Peter Safran en pitchte mijn idee. Ik pitchte het aan [Warner Bros. chairman] Toby Emmerich. Ze vonden het geweldig. Het is geweldig... Dus ja, ik heb plannen voor Aquaman 2."

Het eerste deel zou zo'n $160 miljoen hebben gekost om te maken en de film lijkt net zo stevig in te zetten op visuele effecten als de andere DCEU-films. De trailers worden wisselend ontvangen. Een visueel spektakel belooft de superheldenfilm in ieder geval wel te worden.

Vanaf 13 december draait James Wans Aquaman in de Nederlandse bioscoopzalen!

NieuwsFilm

meest populair