Algemeen

Oude bekende keert tóch terug voor 'A Quiet Place 2'

Hij wilde eigenlijk niet.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Jim Pedd om 08:11 in Algemeen
Regisseur en acteur John Krasinski zal het scenario van het vervolg op horrorhit A Quiet Place schrijven. Dat meldde Krasinski - die het script van het origineel mee hielp schrijven - tijdens een Q&A in Los Angeles. Hij blijkt Paramount in eerste instantie gezegd te hebben dat ze het vervolg met iemand anders zouden moeten maken, omdat hij "een klein idee had voor een vervolg, waarvan ik dacht dat het nergens heen zou gaan."

"Ze hebben wat pitches aangehoord en ik vertelde [producent Andrew Form] over dit kleine idee," aldus Krasinski. "En hij vertelde me dat ik er iets langer over moest nadenken. En toen viel het kwartje, en realiseerde ik me dat het wel zou werken. Dus momenteel schrijf ik aan het vervolg."

De acteur blijkt ook het oorspronkelijke scenario herschreven te hebben. Dat kwam van de hand van Bryan Woods en Scott Beck en zou eigenlijk in flashbacks de dood van het jongste kind hebben laten zien. Dat vond Krasinski maar niks; hij wilde juist dat de wereld waarin de film zich afspeelt meteen duidelijk werd in de proloog.

De horrorfilm rond een gezin dat leeft in een wereld waarin elk geluid gelijk staat aan de dood, was een megahit. Met een budget van 17 miljoen dollar, haalde deze wereldwijd meer dan 334 miljoen dollar op. Een succes dat dan ook een vervolg krijgt op nog nader te bepalen datum.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair