Algemeen

Gave 'Avengers 4' fan-art: Iron Man met Proton Cannon!

Hoe cool zou dit zijn?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
De afgelopen maanden verschijnen er heel wat details en geruchten online over wat we mogelijk te zien krijgen in Avengers 4. Eén van de meest opvallende personages is uiteraard Robert Downey Jr.'s Tony Stark / Iron Man. De geruchten gaan dat hij opnieuw een nieuw harnas zal dragen, mogelijk zelfs met de enorme Proton Cannon.

Iron Man met Proton Cannon

De zogenaamde Proton Cannon die Iron Man mogelijk zal gebruiken in Avengers 4 was in een flits te zien in Avengers: Infinity War. Het is alles behalve zeker dat Iron Man een dergelijk wapen zal hanteren. Het is zelfs nog niet bekend wat het apparaat eigenlijk zou moeten doen, als het al iets zal doen. Het houdt de fans echter flink bezig. De bekende ontwerper BossLogic maakte onderstaande afbeelding van de superheld, met de Proton Cannon. Ook gebruikte hij de mogelijke titel Avengers: Annihilation. Check het coole beeld hieronder.


Nieuw pak Iron Man (zonder Proton Cannon)

De digitale creatief ultraraw26 maakte onderstaand ontwerp, gebaseerd op huidige beschrijvingen, beelden en geruchten die online zwerven.4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Ik krijg het gevoel dat Marvel niet veel aan marketingsdoekoe hoeft uit te geven. Ze krijgen met die geheimzinnigheid van A4 genoeg reclame buzz van de fans. Zodra de trailer van A4 gaat verschijnen, ligt het internet weer plat vol met clickbaits, trailer reactions, en fan theories & speculation dat Tony Stark eigenlijk het slipje van Pepper Pots draagt onder zijn Iron Man Suit Mark Lost My Count.
Trouwens, wat is de titel van Avengers 4. Ik lig al dagenlang wakker, omdat ik nog steeds niet weet wat de nieuwe titel is.

STYD

Avatar

Eerlijk is eerlijk, ben toch heel erg benieuwd wat er gaat gebeuren in Avengers 4. Er moeten toch wel een aantal personages dood gaan. Waarom hebben ze QuickSilver eigen Laten dood gaan?? Vroeg het me ineens af

Sander_1107

Avatar

STYD, Quicksilver zou anders te sterk zijn in Civil War

Decepticon

Avatar

Dat met die proton canon ziet er niet uit. Ziet er lachwekkend uit zo'n groot canon op zijn arm.

nieuwslaatste nieuws

meest populair