'Terminator 6' en 'Charlie's Angels' vechten om plek 'Wonder Woman 1984'

'Terminator 6' en 'Charlie's Angels' vechten om plek 'Wonder Woman 1984'

De films vullen het gat van Wonder Woman 1984.

Nadat Wonder Woman 1984 uitgesteld werd, heeft Sony Pictures besloten in het ontstane gat te springen. Net als Paramount Pictures overigens. Waar Sony met Charlie's Angels komt, brengt Paramount ons Terminator 6 op de plek van Wonder Woman 1984.

Charlie's Angels is een reboot van de franchise, zal uitkomen in de plaats van het Wonder Woman-vervolg. Deadline meldt het uitstel van ongeveer vijf weken. Charlie's Angels is geregisseerd door Elizabeth Banks, waarin zijzelf ook een van de personages speelt. Naast haar zijn ook Naomi Scott, Kristen Stewart en Ella Balinska gecast om rollen van Angels te spelen. Banks is overigens een van de Bosleys, die een team van Angels aanstuurt. In deze reboot zijn er meer van deze vrouwelijke powerteams die de wereld moeten beschermen.

Oorspronkelijk zou Charlie's Angels in september 2019 uitkomen, maar deze datum schijnt beter te zijn voor dit soort komedies. Een plotsynopsis hebben we nog niet van de film, die in elk geval de nieuwste poging om de franchise nieuw leven in te blazen vormt. Meest recent is een televisieserie die al na vier afleveringen van televisie gehaald werd.

Verder is opvallend genoeg Terminator 6 ook een reboot, van de hand van Tim Miller. Aan hem de taak om samen met James Cameron de welbekende franchise van vroeger terug te brengen, ditmaal succesvol na twee eerdere mislukte reboots. Daarvoor keerde ook Arnold Schwarzenegger terug, die echt nog maar één keer in de huid van de T-800 wil kruipen.

Vanaf 1 november 2019 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair