Celebrity

Teresa Palmer gaat gezin uitbreiden met derde kindje

Voor haar man, Mark Webber, alweer zijn vierde!

door Rik Timmer om 07:24 in Celebrity
Teresa Palmer - bekend van titels als horror Light's Out en oorlogsdrama Hacksaw Ridge - is weer zwanger! Dat maakte haar man Mark Webber bekend via Instagram met een foto. Daarop is te zien dat het gezin op vakantie is aan het strand. Moederlief is zwanger en de tekst onthult dat ze een dochter zullen krijgen. "Kan niet wachten op mijn meisje..." schreef de acteur uit Green Room.

De Australische Palmer (32 jaar) werd nadien gefeliciteerd door hun fans. Ze bedankte hen voor hun "mooie berichten" en plaatste een bijna identieke foto. "We zijn dolgelukkig, maar bovenal erg dankbaar," schrijft ze bij de kleurrijke afbeelding.


Het gezin van huize Webber-Palmer groeit aannemelijk met dit nieuwtje. Het tweetal heeft namelijk al twee zoons. Bodhi Rain kwam begin 2014 ter wereld en Forest Sage iets minder dan een jaar geleden. De Amerikaanse Webber is helemaal euforisch. Voor hem wordt het zijn vierde nakomeling. In het verleden heeft hij met actrice Frankie Shaw ook een jongetje gekregen: de inmiddels 10-jarige Isaac.

Palmer heeft niet laten weten wanneer ze uitgerekend is. Voor beiden wordt het hoe dan ook hun eerste dochter. De tortelduiven zijn samen sinds 2012. Ze leerden elkaar kennen via sociale media toen Palmer haar toekomstige geliefde benaderde met gebruikmaking van Twitter. Een jaar later raakten ze verloofd en trouwden redelijk snel op 21 december 2013. De trouwerij vond plaats in Mexico.

nieuwslaatste nieuws

meest populair