[Gerucht] Mantel Captain America wordt overgenomen door Afro-Amerikaan of vrouw

[Gerucht] Mantel Captain America wordt overgenomen door Afro-Amerikaan of vrouw

Wie wordt na Chris Evans de nieuwe Captain America?

Het zou zomaar kunnen dat binnenkort iemand anders de mantel van Marvels superheld Captain America overneemt. Volgens acteur Frank Grillo is Marvel zelfs al op zoek naar een mogelijke vervanger van Chris Evans en daarbij zou hun voorkeur uitgaan naar een Afro-Amerikaan of vrouw. Lees hieronder alle details!

Bekijk de afbeelding
De kans is reëel dat Chris Evans na het volgend jaar te verschijnen Avengers 4 niet opnieuw meer in huid van zijn personage Steve Rogers alias Captain America kruipt. Evans heeft zelfs meermaals gehint naar het naderende einde van zijn tijdperk als superheld. Bovendien loopt zijn contract ook af na die vierde Avengers-film.

Een nieuwe Captain America
Captain America is een populair personage en één van de bekendste gezichten uit de comics van Marvel. In verschillende verhaallijnen is de mantel van Captain America weleens overgenomen door een ander. Dat dit ook ooit in de films zal gaan gebeuren, lijkt zeker. Evans' collega Frank Grillo - te zien als schurk Crossbones in twee van de films - lijkt meer te weten.

"Ik zou het niet weten", begint Grillo als hem in een interview wordt gevraagd naar wie de mantel van Captain America weleens over zou kunnen gaan nemen. "Maar ik heb wel geruchten gehoord dat de nieuwe Captain America een Afro-Amerikaan zou kunnen zijn of zelfs een vrouw. Marvel is op dit moment zoekende". Favorieten onder fans om de rol over te nemen zijn onder meer Bucky (Sebastian Stan) en Falcon (Anthony Mackie).

Of hij hier simpel verwijst naar geruchten op het internet of eigen informatie, is niet zeker te zeggen. Wel is de kans groot dat hij iets meer weet door zijn betrokkenheid bij de franchise. Voorlopig moeten we dit gerucht dan ook nog maar met een korreltje zout nemen, maar dat Marvel plannen heeft of aan het maken is voor de toekomst van Captain America, staat vast.



NieuwsFilm

meest populair