Algemeen

Hoe magisch opent de tweede 'Fantastic Beasts'?

Kan de film zich meten met Fantastic Beasts and Where to Find Them?

door Bram de Groot om 10:55 in Algemeen
In november is Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald zeker de grootste release. De film volgt twee jaar na het succesvolle Fantastic Beasts and Where to Find Them. De vraag is nu of Fantastic Beasts 2 zich kan meten aan zijn voorganger. Recensies zijn er nog niet, maar voorspellingen voor het eerste weekend zijn er wel.

Uiteraard gaat het dan om het eerste weekend in de States, een belangrijke graadmeter om te zien hoe succesvol een film financieel zal zijn. In 2016 debuteerde Fantastic Beasts met $74,4 miljoen. Dit bleek toch wat mager, aangezien de alle acht Harry Potter-films hoger openden.

Nu wordt door Deadline voorspeld dat The Crimes of Grindelwald gaat starten met een score tussen de $65 en $75 miljoen. Vergelijkbaar met het eerste deel van David Yates. Of dit voldoende is om de $810 miljoen van de voorganger te overtreffen, weten we vast begin december.

Met Eddie Redmayne's Newt Scamander, Johnny Depps Gellert Grindelwald en Jude Laws Dumbledore verschijnt The Crimes of Grindelwald op 14 november in de Nederlandse bioscoopzalen. Een dag later debuteert de film in de States.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair